Bakan Işık'a Plaket Yerine Vakfıkebir Ekmeği - Son Dakika
Politika

Bakan Işık'a Plaket Yerine Vakfıkebir Ekmeği

Bakan Işık\'a Plaket Yerine Vakfıkebir Ekmeği

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Trabzon gezisi kapsamında ekmeği ile ünlü Vakfıkebir ilçesini ziyaret etti.

05.08.2014 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Trabzon gezisi kapsamında ekmeği ile ünlü Vakfıkebir ilçesini ziyaret etti.

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta'yı makamında ziyaret eden ve ilçenin sorunlarını dinleyen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'a plaket yerine Vakfıkebir ekmeği takdim edildi. Başkan Balta "Vakfıkebir ekmeğiyle ünlü. Bir dünya Klasiği Vakfıkebir Ekmeği'ni sizlere plaket olarak sunuyorum. Aynı zamanda da Cumhurbaşkanlığı için dünya lideri olan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan diyoruz" dedi.

Bakan Işık da bunun üzerine "Ekmeğin merkezinden ekmek için istikrar, istikrar için Recep Tayyip Erdoğan diyoruz, Ekmeleddin için de o da emekli" göndermesinde bulundu. Ardından Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulunan ve sanayi bölgesindeki bir prefabrik üretim merkezini ziyaret eden Bakan Işık, işçilerle sohbet etti, baret taktı. eline eldivenler giyerek boya yaptı. Bakan Fikri Işık, incelemelerinin ardından Ankara'ya dönüş için Trabzon Havalimanı'na hareket etti. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Işık'a Plaket Yerine Vakfıkebir Ekmeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement