Bakan Işık AK Parti Gölcük Teşkilatıyla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Bakan Işık AK Parti Gölcük Teşkilatıyla Buluştu

Bakan Işık AK Parti Gölcük Teşkilatıyla Buluştu

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

21.11.2015 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 1 Kasım seçimlerinde gösterdikleri başarılardan dolayı AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı'nı tebrik etti. AK Parti üyeleriyle kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Bakan Işık, "Bugün 8 milyar dolardan daha fazla bir parayı Türkiye'ye sığınan, Türkiye'yi güvenli bir liman olarak gören, Türkiye'yi başımız sıkışınca gideceğimiz yer olarak gören, Suriye'den gelen, Kuzey Irak'tan gelen mülteci kardeşlerimizin, muhacır kardeşlerimizin barınması, eğitimi, gıdası için harcadık. Türkiye daha önce, 2003'te 1 milyar dolara ihtiyaç duyan bir ülkeydi. 1 milyar dolar para için IMF'nin her dediğini kabul etmek durumuyla karşı karşıya kalan bir ülkeydi" dedi.

"DÜNYA G-20 İLE TÜRKİYE'NİN ORGANİZASYON KABİLİYETİNİ GÖRDÜ"

Antalya'da düzenlenen G-20 zirvesini de değerlendiren Bakan Işık, "G-20 zirvesinde Sayın Cumhurbaşkanımızın ev sahipliğini gördünüz. Hepimizin göğsünü kabartan, gururlandıran tabloları orada hep beraber yaşadık. İnanın orada Türkiye'nin bu kadar güçlü bir organizasyon kabiliyetini bütün dünyanın görmüş olması, kendini bu topraklara ait hisseden herkesi gururlandırdı. Kusursuz bir organizasyon ile bütün dünyaya Türkiye'nin bu noktada nereden nereye geldiğini göstermiş olduk. Terör tehdidinin en üst noktada olduğu bir dönemde, en küçük bir problem olmadan G-20 zirvesini tamamladık. Terör örgütlerinin hedefinde olan bütün liderler Antalya'daydı. Ama Allah'a hamd olsun, hem organizasyon açısından, hem güvenlik açısından hem de içerik açısından belki de bugüne kadar yapılan en kritik G-20 Zirvesi'ni gerçekleştirdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ve Sayın Başbakanımızın katılımlarıyla gerçekten Türkiye'nin yüzünün akıyla çıktığı, çok güzel bir G-20 organizasyonunu gerçekleştirmiş olduk. Bunda elbette 1 Kasım seçim sonuçlarının büyük payı var. Bu Türkiye'nin artık 1 Kasım seçimleri ile yeni ufuklara yelken açtığının en güzel göstergesi" ifadelerini kullandı.

Bakan Işık konuşmasının ardından, 1 Kasım seçimi için yapılan çalışmalarda üstün başarı gösteren AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı üyelerine plaket ve takdir belgelerini takdim etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Işık AK Parti Gölcük Teşkilatıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement