Bakan Işık: CHP İktidarı Koku, Pislik, Deniz Kirliliği, Yolsuzluk Demek - Son Dakika
Güncel

Bakan Işık: CHP İktidarı Koku, Pislik, Deniz Kirliliği, Yolsuzluk Demek

Bakan Işık: CHP İktidarı Koku, Pislik, Deniz Kirliliği, Yolsuzluk Demek

İzmit'te daha önce D-100 Karayolu'nun kent içi geçişini ağırlaştıran Kandıra Kavşağı olarak da bilinen bölgede Karayolları Genel Müdürlüğü'nce yaptırılan köprülü kavşak bugün açıldı.

19.03.2014 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit'te daha önce D-100 Karayolu'nun kent içi geçişini ağırlaştıran Kandıra Kavşağı olarak da bilinen bölgede Karayolları Genel Müdürlüğü'nce yaptırılan köprülü kavşak bugün açıldı. Törende konuşan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, burada yaptığı konuşmada CHP'yi eleştirerek, "CHP iktidarı koku demek, pislik demek, deniz kirliliği demek. CHP iktidarı yolsuzluk demek" dedi.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Kandıra sapağında yapılan ve inşaat süresince de D-100 karayolu'nun kent içi geçişini zaman zaman durma noktasına getiren köprülü kavşak açılışına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimleri de hatırlatarak, "20 yıl öncesinin İzmit'ini hepimiz biliyoruz. O dönem İzmit hayata küsmüş gribi bir şehirdi" diyerek o dönemin CHP'li olan belediye yönetimini eleştirdi. Bakan Işık, " Adapazarı'ndan gelirken İzmit'e yaklaştığınızda o keskin kokuyu unutmak mümkün mü.? İzmit'in o günlerini özleyenler varmış. Neymiş CHP iktidarıymış. CHP iktidarı koku demek, pislik demek, denizin kirliliği demek. CHP iktidarı yolsuzluk demek. Şimdi Ak Partiye yolsuzluk suçlaması yapanlar bakın, Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluğu Yuvacık Barajı'dır" dedi.

Bakan Işık konuşmasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da bir sözünü hatırlatarak "Bir genel başkan yürekli savcı arıyormuş. İnanın bizim insanımız adam gibi muhalefet arıyor. Ülkeye adam gibi muhalefet lazım" dedi. Konuşmaların ardından kısa bir süre önce trafiğe açılan köprülü kavşağın kurdelası kesilerek resmi açılışı gerçekleştirildi. - İzmitkocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Işık: CHP İktidarı Koku, Pislik, Deniz Kirliliği, Yolsuzluk Demek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement