Bakan Işık'tan, Karamürsel Belediye Başkanına Ziyaret - Son Dakika
Politika

Bakan Işık'tan, Karamürsel Belediye Başkanına Ziyaret

Bakan Işık\'tan, Karamürsel Belediye Başkanına Ziyaret

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AK Parti'den seçilerek görevine başlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ı ziyaret etti.

11.04.2014 23:16  Güncelleme: 00:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 30 Mart'ta AK Parti'den seçilerek görevine başlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ı ziyaret etti.

Bakan Işık, ziyarette yaptığı konuşmada, Karamürsel'deki seçime katılımın yüksek oranda gerçekleştiğini belirterek, vatandaşlara teşekkür etti.

Sandıkta oy kullanmanın demokrasiye sahip çıkmak anlamına geldiğini ifade eden Işık, bu anlamda vatandaşların hangi partiye oy verdiğinin ikinci planda yer aldığını kaydetti.

Karamürsel'de huzurlu bir seçim dönemi yaşandığını dile getiren Işık, "Bu sürecin sonunda halkımız hür iradesiyle seçimini yaptı ve partimizin adayı İsmail Yıldırım'ı meclis üyeleriyle göreve getirdi. Yıldırım, bu dönem yaptığı çalışmaları daha da arttırarak devam edecek. Biz de Yıldırım'ın ve Karamürsel'in her zaman yanında olacağız. Projelerin haya geçirilmesi ve ilçenin diğer ihtiyaçları için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Karamürsel'in Türkiye'nin en fazla bilinen ilçelerinden olduğunu belirten Işık, bölgeyi fetheden 3 komutandan birinin mezarının ilçede bulunduğunu bildirdi.

Işık, ilçede yaz aylarında hareketliliğin daha da arttığını ifade ederek, fırsat buldukça Karamürsel'de yüzdüklerini söyledi.

Başkan Yıldırım da 30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye için önemini anlatarak, ilçede seçim sürecini huzurlu bir şekilde yaşadıklarını kaydetti.

Karamürsel halkına teşekkür eden Yıldırım, "Karamürsel'de yarım yüzyıldır inanış haline gelmiş, iktidar partisinden uzak olan yerel yönetimi 2014'ün 30 Mart'ında Karamürsel'le iktidarı buluşturduk. Bundan sonra hızlı bir şekilde yatırımlarımızı Karamürsel'e aktarmak bizim görevimiz" ifadesini kullandı.

Konuşmanın ardından Bakan Işık, Yıldırım'a fincan takımı hediye etti.

-bakan ışık

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Bakan Işık'tan, Karamürsel Belediye Başkanına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement