"Ekmek İçin İstikrar, İstikrar İçin Recep Tayyip Erdoğan" - Son Dakika
Güncel

"Ekmek İçin İstikrar, İstikrar İçin Recep Tayyip Erdoğan"

"Ekmek İçin İstikrar, İstikrar İçin Recep Tayyip Erdoğan"

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Trabzon'da, "Ekmek için istikrar, istikrar için Recep Tayyip Erdoğan, peki Ekmeleddin, onu da emekli edin." dedi.

05.08.2014 22:22  Güncelleme: 22:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Trabzon'da çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Bakan Işık, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret ederek, ilin sorunları ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bakan Işık, daha sonra Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'i makamında ziyaret etti.

Işık, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal ve öğretim üyeleriyle Rektörlük Toplantı Salonu'nda toplantı yaptıktan sonra, KTÜ Teknopark'ı ziyaret ederek, burada yapılan çalışmalar konusunda bilgi aldı.

Daha sonra Vakfıkebir ilçesinde giden Bakan Işık, burada Belediye Başkanı Muhammet Balta'yı ziyaret etti.

Balta'nın kendisine Vakfıkebir ekmeği hediye etmesi üzerine Işık, "Vakfıkebir ekmeğinin ünü tüm sınırlarımız içerisinde biliniyor. Ekmeğin merkezindeyiz. Ekmek için istikrar, istikrar için Recep Tayyip Erdoğan, peki Ekmeleddin, onu da emekli edin" dedi.

Bakan Fikri Işık Trabzon'da son olarak Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'ni de ziyaret ederek, organize sanayi bölgesinde yapılan çalışmaları inceledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Ekmek İçin İstikrar, İstikrar İçin Recep Tayyip Erdoğan' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement