Bakan Işık: "Erdoğan'ı Başbakanlıktan Uzaklaştırma Operasyonudur" - Son Dakika
Politika

Bakan Işık: "Erdoğan'ı Başbakanlıktan Uzaklaştırma Operasyonudur"

Bakan Işık: "Erdoğan\'ı Başbakanlıktan Uzaklaştırma Operasyonudur"

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, “Mesele yolsuzluk meselesi değil, mesele bugüne kadar halkın cebinden borçlanma adı altında faiz adı altında milletin parasını bir takım güç odaklarına aktarma mekanizmasının hortumlarını Recep Tayip Erdoğan kestiği için Tayip Erdoğan’ı başbakanlıktan uzaklaştırma operasyonudur” dedi.

10.03.2014 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Mesele yolsuzluk meselesi değil, mesele bugüne kadar halkın cebinden borçlanma adı altında faiz adı altında milletin parasını bir takım güç odaklarına aktarma mekanizmasının hortumlarını Recep Tayip Erdoğan kestiği için Tayip Erdoğan'ı başbakanlıktan uzaklaştırma operasyonudur" dedi.

Bakan Fikri Işık, Ordu'nun Çatalpınar ilçesi Elmaköy mevkisinde bulunan Çamaş ile Çatalpınar ilçelerini birbirine bağlayan körünün açılış törenine katıldı. Açılış törenine Bakan Işık'ın yanı sıra Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, AK Parti Ordu milletvekilleri İhsan Şener, Mustafa Hamarat, İl Emniyet Müdürü İsmail Dalkılıç, Çatalpınar Kaymakamı Cüneyt Caner ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış töreninde konuşan Bakan Işık, "Partimizi kurarken iki temel öncelik belirledik. Dedik ki bir halkımızın refahını artıracağız. İki, devletimizin itibarını artıracağız. 11 yıldır bu hedefe ulaşmak için uğraşıyoruz. Türkiye'nin ertelenmiş gecikmiş bütün yatırımlarını hızlandırıyoruz. Zamanında kendi içimizde harcadığımız enerjiyi artık yatırıma üretime istihdama sanayi ihracata harcıyoruz. Allah'a şükürler olsun, çok güzel mesafeler aldık. Bugün artık 11 yıl öncesiyle kıyaslanmayacak bir Türkiye var. Hem halkımızın refahı arttı hem de ülkemizin devletimizin itibarı arttı. Bunları da yeterli görmüyoruz. Hedeflerimiz var. Biz diyoruz ki Cumhuriyetimizin kuruluşunun yüzüncü yılında yani 2023'te bu ülke dünyanın en güçlü 10 ülkesinden birisi olsun. Bize bu yakışır. Bize, bu millete dünya süper liginde oynamak yakışır. Bizim işimiz laf üretmek değil, biz icraat üretiyoruz" diye konuştu.

Yolsuzluk operasyonuna değinen Bakan Işık, "Şu son dönemde yaşanan bazı tartışmalar var. Türkiye'de büyük yolsuzluk varmış. Ben bir konuşmamda yolsuzluk kanser gibidir demiştim. Eğer bu ülkede yolsuzluk olsaydı son üç ayda mı? Ortaya çıkardı. Bir iktidar son üç ayda yolsuzluk yapar mı? Peki, eğer yolsuzluk vardı da bu güne kadar neredeydiniz. Yolsuzluğun yapıldığı yerde ülke zayıflar, bünyenin zayıflaması gibi ülke zayıflar. Günden güne takati kesilir ve güç kaybeder ve bir gün yatağa düşer. 11 yıldır Türkiye'de yolsuzluk varsa 11 yılda Türkiye nasıl güçleniyor. Eğer Türkiye'de yolsuzluk olsaydı 19 bin kilometre duble yol yapılabilir miydi. Mesele yolsuzluk meselesi değil, mesele bugüne kadar halkın cebinden borçlanma adı altında faiz adı altında milletin parasını bir takım güç odaklarına aktarma mekanizmasının hortumlarını Recep Tayip Erdoğan kestiği için Tayip Erdoğan'ı başbakanlıktan uzaklaştırma operasyonudur. Bunun adı yolsuzluk operasyonu falan değil. Bunun adı demokrasiye ve devlete operasyon" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Bakan Işık ve protokol mensupları, köprünün açılış kurdelesini keserek hizmete açtı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Işık: 'Erdoğan'ı Başbakanlıktan Uzaklaştırma Operasyonudur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement