Bakan Işık: ''Gazete ilanıyla hükümet düşürme devri artık bitti - - Son Dakika
Güncel

Bakan Işık: ''Gazete ilanıyla hükümet düşürme devri artık bitti -

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Siz, halkın arasına girmek, onların dertleriyle dertlenmek, halkın problemlerine çözüm aramak yerine uluslararası güç odaklarının emrine girerseniz, bu millet size hiçbir zaman iktidar yüzü göstermez" dedi.

26.03.2014 01:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Siz, halkın arasına girmek, onların dertleriyle dertlenmek, halkın problemlerine çözüm aramak yerine uluslararası güç odaklarının emrine girerseniz, bu millet size hiçbir zaman iktidar yüzü göstermez" dedi.

Gölcük ilçesinde Piyalepaşa ve Şehitler mahallelerinde ikamet eden vatandaşlarla bir araya gelen Işık, burada yaptığı konuşmada, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla geçen pazar günü gerçekleştirilen mitinge katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Başbakan Erdoğan'ın Kocaeli mitinginden memnun olduğunu ifade eden Işık, "Memnun olmayan biri var Kemal Kılıçdaroğlu, cumartesi günü Kocaeli'de miting yapacaktı. 'Zamanım yok, yetişemiyorum' falan diyerek mitingi iptal etmiş. Bir daha orada miting yapmak kolay mı? Babayiğitlik ister. Orada öyle bir miting yapmak için milletin gönlüne girmeye ihtiyacı var. Milletin gönlüne giremezsen öyle bir mitingi bırakın onun 4'de 1'i kadar bile miting yapamazsın" ifadesini kullandı.

Bakan Işık, Kılıçdaroğlu'nun milletin gönlüne girme gibi bir derdinin olmadığını savunarak, "Diyorki 'nasıl olsa kasetle CHP'ye genel başkan oldum. Şimdi şantajla, montajla Türkiye'ye Başbakan olacağım'. Öyle İstanbul'un Ankara'nın rezidanslarından Başbakanlığın yolu artık geçmiyor. Gazete ilanıyla hükümet düşürme devri artık bitti. Artık iktidar olmak için milletin gönlüne girmek gerekiyor artık Başbakan olmak için milli iradeden vize almak gerekiyor" diye konuştu.

Hakimiyetin kayıtsız şartsız milletin olduğunu anımsatan Işık, şunları kaydetti:

"Milletten destek almak yerine uluslararası güç odaklarından güç almaya kalkarsan, paralel yapının cebine girersen, o Başbakanlık sana gelmez. Biz 12 yıldır iktidarız, milletin desteğiyle geldik ve milletin desteğiyle sürdürüyoruz. Her günümüzü milletimize hizmet etmek için kullanıyoruz. Siz, halkın arasına girmek, onların dertleriyle dertlenmek, halkın problemlerine çözüm aramak yerine uluslararası güç odaklarının emrine girerseniz bu millet size hiçbir zaman iktidar yüzü göstermez. Birileri, Türkiye'nin gidişatından rahatsızlık duydu. Türkiye artık İMF'nin 3 kuruşuna muhtaç değil. Türkiye artık İMF kredi vermezse emeklinin memurun maaşını ödeyemeyecek ülke değil. Biz millet olarak bir daha bu ülkenin Başbakanının Amerikan Başbakanının karşısında adeta esas duruşta durmasını istemiyoruz. Biz artık bu ülkeyi bir daha İMF'nin kapısında görmek istemiyoruz."

Konuşmanın ardından Bakan Işık, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Bakan Işık: \'\'Gazete ilanıyla hükümet düşürme devri artık bitti -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakan Işık: ''Gazete ilanıyla hükümet düşürme devri artık bitti - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement