Bakan Işık'ın Annesi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Bakan Işık'ın Annesi Toprağa Verildi

Bakan Işık\'ın Annesi Toprağa Verildi

MİLLİ Savunma Bakanı Fikri Işık'ın yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı ölen 78 yaşındaki annesi Mecbure Işık, Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde toprağa verildi.

29.08.2016 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MİLLİ Savunma Bakanı Fikri Işık'ın yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı ölen 78 yaşındaki annesi Mecbure Işık, Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde toprağa verildi. Cenazeye Başbakan Binali Yıldırım da katıldı.

İzmit'te özel bir hastanede tedavi gören Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın annesi Mecbure Işık dün gece yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı vefat etti. Bakan Fikri Işık ile birlikte 6 çocuk annesi olan Mecbure Işık'ın cenazesine Başbakan Binali Yıldırım, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Gümrük Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele, Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Ak Parti Kocaeli milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazı öncesi cami çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Cenaze namazı öncesinde korumalar Başbakan ve bakanlar için yer tuttu.

Vefat eden Mecbure Işık'ın cenazesi Körfez İlçesi Hereke Mahallesi'de bulunan evlerinin önünde helallik alınması ve okunan duaların okunmasının ardından cenaze öğle namazı öncesi Kışladüzü Camii'ne getirildi. Mecbure Işık, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Yukarı Hereke Mezarlığı aile kabristanında toprağa verildi.

- Kıyakkocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Işık'ın Annesi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.


Advertisement