Bakan Işık: Pkk, Fetö Ülkenin Bütünlüğüne Asla Zarar Veremeyecek (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Işık: Pkk, Fetö Ülkenin Bütünlüğüne Asla Zarar Veremeyecek (2)

Bakan Işık: Pkk, Fetö Ülkenin Bütünlüğüne Asla Zarar Veremeyecek (2)

TÜRKİYE BÜYÜDÜKÇE BİRİLERİ BUNDAN RAHATSIZ OLUYORMilli Savunma Bakanı Fikri Işık ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 218 milyon liraya ihale bedeli olan İzmit- Kandıra yolu ve Otogar Köprülü Kavşağı temel atma törenine katıldı.

19.11.2016 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRKİYE BÜYÜDÜKÇE BİRİLERİ BUNDAN RAHATSIZ OLUYOR

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 218 milyon liraya ihale bedeli olan İzmit- Kandıra yolu ve Otogar Köprülü Kavşağı temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Fikri Işık, Türkiye'nin ilerlemesinden rahatsızlık duyanlar olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Türkiye'nin nereden geldiğini gösteren en güzel örneklerden biri şu temelini attığımız hizmet. Buranın ihale bedeli 218 milyon lira. Yani il merkezi ile ilçe merkezini birleştirmek için devlet bir kalemde 218 milyon lirasını harcıyor. 15-16 sene önce bu kadar yatırım yapmayı bırakın inanın 2 milyon liralık yatırım almak büyük meseleydi. Her açıdan Türkiye büyüyor, güçleniyor. Ama Türkiye büyüdükçe, güçlendikçe, ilerledikçe birileri de bundan fena halde rahatsız oluyorlar. Fena halde Türkiye'nin huzuru, birilerinin huzursuzluğu anlamına geliyor. Türkiye'nin huzurundan, Türkiye'nin refahından hiç kimse rahatsız olmasın. Çünkü Türkiye hiç kimsenin kötülüğünü isteyen bir ülke değil. Türkiye aksine bölgesinde ve dünyada huzuru, refahı isteyen bir ülkedir. Bütün çalışmalarımız buna yöneliktir."

"TÜRKİYE'NİN BAŞINA ÇORAP ÖRMEYE ÇALIŞTILAR"

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ise, "Sadece Kocaeli'nde ulaştırma alanında yaptığımız proje bedeli 6.5 milyar lira. Elbette ki Kandıra'ya da 218 milyon liralık proje yapacağız. Fakat Kandıra yolu özellikle yazın hiç yetmiyor. Bu yolu 2 gidiş 2 geliş yapıyoruz" dedi.

Türkiye'nin daha fazla büyümesi, pastadan daha fazla pay alıp insanlarının refah seviyesini yükseltmesini istemeyenlerin Türkiye'nin önüne engel çıkarmaya başladığı görüşünü savunan Arslan, "Türkiye'nin başına çorap örmeye çalıştılar. En son çorabı da 15 Temmuz da ördüler. Ama bir şeyi hesaba katmadılar. Bu milletin el ele, gönül gönüle birlikte kızıyla, genciyle, annesiyle, babasıyla, dedesiyle, nenesiyle meydanlara çıkabileceğini ve birlikte hareket edebileceğini hesaba katmadılar. İşte o zaman bizim başımıza örmek istedikleri çorap tam tersine onların başına geçti" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Işık: Pkk, Fetö Ülkenin Bütünlüğüne Asla Zarar Veremeyecek (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement