Bakan Işık Taburcu Edildi - Son Dakika
Politika

Bakan Işık Taburcu Edildi

Bakan Işık Taburcu Edildi

Sakarya'da fenalaşan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinden taburcu edildi.

17.06.2014 21:17  Güncelleme: 08:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da bir fabrikanın açılışında yaptığı konuşma esnasında fenalaşan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden taburcu edildi.

Kürsüde konuşma yaptığı sırada fenalaşarak fabrika önünde bulunan ambulansa taşınan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından makam aracı ile Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Hastanenin acil servisinde yapılan kontrollerin ardından Kardiyoloji Servisi'ne kaldırılan Bakan Işık, yaklaşık 3 saat müşahede altında tutuldu. Yapılan tetkiklerde olumsuz bir sonuca rastlanılmaması sonucu Bakan Işık taburcu edildi.

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Tahir Büyükakalın, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Başkanı Mahmut Kösemusul ve daire müdürleri hastaneye gelerek, Bakan Işık'ın durumu hakkında bilgi aldılar.

Hastane çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bakan Işık, "Programımız yoğundu, bir de sıcak olunca bir ani tansiyon düşmesi yaşadım. Arkadaşlar biraz tedbirli davranalım diye hastaneye kaldıralım dediler. Bizde hastaneye geldik. Burada tetkikler yapıldı, herhangi bir sorun yok. Sadece aşırı yoğunluk ve sıcaklıktan dolayı bir tansiyon düşmesi. Allah'a şükür gayet iyiyim. İlginize çok teşekkür ederim" dedi.

Bakan Işık, taburcu edildikten sonra Ankara'ya doğru yola çıktı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Işık Taburcu Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement