Bakan Işık'tan, Kocaeli Birlikspor Takımına Galibiyet Yemeği - Son Dakika
Spor

Bakan Işık'tan, Kocaeli Birlikspor Takımına Galibiyet Yemeği

Bakan Işık\'tan, Kocaeli Birlikspor Takımına Galibiyet Yemeği

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık'ın, MKE Ankaragücü'nü 2 1 yenen Kocaeli Birlikspor futbolcularını yemekte ağırladığı bildirildi.

10.11.2014 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta dün deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 2-1 yenen Kocaeli Birlikspor futbolcularını yemekte ağırladığı bildirildi.

Bakanlığın Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kocaeli Birliksporlu futbolculara Ankara'daki karşılaşma sonrası yemek veren Işık, galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir, teknik direktör Kemal Kılıç ve futbolcuların katıldığı yemekte konuşan Bakan Işık, Kocaeli Birlikspor futbolcularını tebrik ederek, "Her zaman yanınızdayız, size güveniyoruz" ifadesini kullandı.

Başarıların arkasının geleceğinden emin olduğunu belirten Bakan Işık, "Tüm futbolcuları ve teknik heyeti tebrik ediyorum. İnşallah başlangıç olur, böyle güzel bir seri yakalarız. Allah'ın izniyle ligi de zirvede bitiririz. Her zaman yanınızdayız. Hiç bir şekilde tereddüdünüz olmasın, size de hocamıza da güveniyoruz" değerlendirmesinde bulundu. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bakan Işık'tan, Kocaeli Birlikspor Takımına Galibiyet Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement