Bakan İslam'ın Gölpazarı Ziyareti - Son Dakika
Politika

Bakan İslam'ın Gölpazarı Ziyareti

Bakan İslam\'ın Gölpazarı Ziyareti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde kadınlara seslendi.

30.05.2015 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde kadınlara seslendi.

İlçe ziyaretinde ilk olarak bir cenaze evine başsağlığında bulunan Bakan İslam, daha sonra bir düğün salonunda kadınlara yönelik düzenlenen toplantıda konuştu. Konuşmasında ilçe halkının talebi üzerine bir huzur evi yapılacağının sözünü veren Bakan İslam, "Gölpazarı biraz göç vermek dolayısı ile yaşlanan bir şehir olmaya doğru yüz tutmuş. Onun için arkadaşlarımın ifadesiyle bir yaşlı bakım evine huzur evine ihtiyacımız var diyorlar. Başımızla beraber inşallah. İnşallah en kısa zamanda çalışmalarına başlarız ve bu hizmeti de sizlere getiririz. Yeter ki siz isteyin çünkü biz hizmet için varız" dedi.

7 Haziran seçimlerinin önemine değinen İslam, şunları kaydetti:

"AK Parti ile birlikte bir seçime daha gidiyoruz biliyorsunuz 7 Haziran'da bir karar seçimi var. Bu seçimde AK Partinin karşısında HDP, MHP, CHP onlarla birleşen PKK onlarla birleşen DHKP-C onlarla birleşen paralel terör örgütü bir araya geldiler. Altılı bir koalisyon var karşımızda ve bunların her biri bir diğerine diyor ki, kendi seçmenine şunu söylüyor 'AK Parti'ye oy verme HDP'ye ver'. MHP diyor bunu. HDP'de diyor ki, 'AK Parti'ye oy verme MHP'ye ver'. Kılıçdaroğlu'da diyor ki, 'Bana vermeyeceğin malum AK Parti'ye verme kime veriyorsan ona ver'. Bu şekilde bir koalisyon kurmuş vaziyetteler. Bu iyi bir ittifak değil güzel bir ittifak değil, omurgalı bir ittifak değil. Dik duruşlu bir ittifak değil. İnsanlar fikirler kendilerine yakın olanlarla ittifak edebilirler zaman zaman ama meydanlarda birbirini dövenler mecliste birbirini dövenler fikir olarak birbiriyle zıt olanlar bu kadar birleşmişlerse bunun altından bir çapanoğlu çıkar."

Konuşmasını tamamlayan Bakan İslam, toplantıdan ayrılarak ilçedeki başka bir cenaze evine taziyede bulundu. Ardından Vezirhan beldesine giden İslam, burada esnafla bir araya geldikten sonra kent merkezine döndü. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan İslam'ın Gölpazarı Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement