Bakan İslam Şehit Yakınları ve Gazi Derneklerini Kabul Etti - Son Dakika
Güncel

Bakan İslam Şehit Yakınları ve Gazi Derneklerini Kabul Etti

Bakan İslam Şehit Yakınları ve Gazi Derneklerini Kabul Etti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, bazı şehit yakınları ile gazi derneklerini kabul etti.

30.09.2014 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, bazı şehit yakınları ile gazi derneklerini kabul etti.

Görüşmeye Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Taner Uran, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Şükrü Tandoğan, Malul Sayılmayan Gaziler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Niyazi Özman, Emniyet Teşkilatı Vazife Malülü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gülsen Bal, Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyon Başkanı Ziya Sözen başkanlığındaki heyet katıldı.

Derneklerden gelen öneri ve talepleri tek tek not alan Bakan İslam, konuyu ilgili mercilere ileteceğini belirtti. Bakanlık olarak şehit yakınları ve gazilerin tarafı olarak hareket ettiklerini vurgulayan İslam, "Sizin için ne yapsak az. İmkanlar ölçüsünde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Yaptıklarımız için bize teşekkür etmeyin çünkü bu bizim vazifemiz" dedi.

ÜCRETSİZ SEYAHAT KARTLARI EKİM SONUNA KADAR DAĞITILACAK

Görüşmede Bakan İslam'ın dernek başkanlarına bir de sürprizi oldu. Bir süredir merakla beklenen ücretsiz seyahat kartları ilk kez üç dernek başkanına verildi. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Taner Uran, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Şükrü Tandoğan, Emniyet Teşkilatı Vazife Malülü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gülsen Bal ücretsiz seyahat kartlarını Bakan İslam'dan aldı. Ayşenur İslam ekim ayı sonuna kadar ücretsiz seyahat kartlarının hak sahiplerine dağıtılacağı müjdesini verdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan İslam Şehit Yakınları ve Gazi Derneklerini Kabul Etti - Son Dakika

  • Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi
    07:38 Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

    Akaryakıt fiyatlarının seçim sonrası daha da artarak üç haneli rakamlara çıkacağı gerekçesiyle tabelalara değişim talimatı verildiği iddiası kamuoyunda infial yarattı. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar sonucunda, akaryakıt dağıtım şirketlerinin iddia edildiği gibi bir talepte bulunmadığı tespit edilmiştir. Akaryakıt dağıtım şirketlerinin, 'bu sene sonunda akaryakıt fiyatlarının üç hanelere geleceğine dair' bir tahmininin bulunmadığı belirlenmiştir" denildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement