Bakan Kılıç: "2015 Seçimleri Bizim İçin Çok Önemli" - Son Dakika
Politika

Bakan Kılıç: "2015 Seçimleri Bizim İçin Çok Önemli"

Bakan Kılıç: "2015 Seçimleri Bizim İçin Çok Önemli"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "2015 seçimleri bizim için çok önemli. Biz ne diyoruz AK Parti olarak en büyük başarı sırrımız ne? Biz, bir seçim bittiği zaman hemen o akşam bir dahaki seçimin çalışmalarına başlamış oluruz" dedi.

05.10.2014 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "2015 seçimleri bizim için çok önemli. Biz ne diyoruz AK Parti olarak en büyük başarı sırrımız ne? Biz, bir seçim bittiği zaman hemen o akşam bir dahaki seçimin çalışmalarına başlamış oluruz" dedi.

Bakan Akif Çağatay Kılıç, Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşmada partililerle bir araya geldi. Buradaki partililerin bayramını kutlayan Bakan Kılıç, yaptığı konuşmada, 2015 seçimlerinin AK Parti için önemli olduğunu söyledi. Bakan Kılıç, "2015 seçimleri bizim için çok önemli. Biz ne diyoruz? AK Parti olarak en büyük başarı sırrımız ne? Biz, bir seçim bittiği zaman hemen o akşam bir dahaki seçimin çalışmalarına başlamış oluruz. Bizim artık yeni Anayasamızı yapabilmek için, istikrarımızı sürdürmek için. Çünkü biliyorsunuz 2015'ten sonra bir dahaki seçimin zamanı biraz uzun. O arada yerel seçim de daha sonra olacak. Dolayısıyla yoğun geçecek ve çalışmayla geçecek bir dönemimiz var. Bunun hazırlıklarına biz şimdiden başlamış durumdayız" diye konuştu.

Kısa bir süre içinde yoğun bir çalışma temposundan yeni bir tempoya girdiklerini hatırlatan Bakan Kılıç, "Gerçekten çok kısa bir süre içinde yoğun bir çalışma temposundan çıkarak, yeni bir yoğun çalışma temposuna girdik. Ama hem teşkilat olarak, hem meclisteki milletvekili arkadaşlarımız gerçekten iyi bir dayanışma içinde ve ülkemizin gelecek hedeflerini düşünerek amacımızın yeni Türkiye'yi ve 'Büyük Türkiye'yi hayata geçirmek için çalışmak olduğunu, 2023 hedeflerimizi, 2053 hedeflerimizi 2071 hedeflerimizin en kısa zamanda ve en iyi şekilde ulaşılacak olması gerektiğinin bilinci içinde yolumuza devam ediyoruz. Biliyorsunuz, bizim Cumhuriyetimizin 100. yılı için koyduğumuz hedefler var. Kurucu genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın koyduğu hedefler var. Genel başkanımızın bizlere talimatları var" şeklinde konuştu.

28 Eylül 2014 günü Samsun'a bir dizi açılış ve programlar için gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun gösterilen ilgiden dolayı selamlarının olduğunu söyleyen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "28 Eylül'de genel başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun Samsun ziyareti esnasında kendisine gösterilen ilgiden dolayı tüm samsunlulara özellikle parti teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Buradan hem çok mutlu ve gururlu ayrıldı Başbakanımız. Özellikle dün sabah bayram namazına müteakip yaptığımız sohbette bugün burada sizlere özel selamını iletmemi istedi. Hepinize tekrar teşekkür ediyor ve çalışmalarımızda ve çalışmalarınızda başarılar diliyor" dedi.

Bakan Kılıç, ilçe başkanlığı çıkışında Amisos 55 Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yaşar ile bir süre görüşerek, kulüp çalışmaları ile hazırlanan durum raporu ile ilgili hazırlanan kitapçığı aldı. Bakan Kılıç daha sonra AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek partililerle bayramlaştı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Kılıç: '2015 Seçimleri Bizim İçin Çok Önemli' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement