Bakan Kılıç, "Ak Parti Türkiye'nin Her Yerinde" - Son Dakika
Politika

Bakan Kılıç, "Ak Parti Türkiye'nin Her Yerinde"

Bakan Kılıç, "Ak Parti Türkiye\'nin Her Yerinde"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Biz, AK Parti olarak Türkiye’nin her yerindeyiz ve her yerinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

15.03.2015 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Biz, AK Parti olarak Türkiye'nin her yerindeyiz ve her yerinde olmaya devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Samsun İl Kadın Kolları'nın Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde gerçekleştirdiği 4. Olağan Kongresi'ne katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yaptığı konuşmada, AK Parti'nin Türkiye'nin her yerinde olduğunu söyledi. Bakan Kılıç, "Genel Başkanımız Ankara'da durmuyor. Karış karış ülkemizin her yerini geziyor. Ülkemizin her köşesine gidiyor. Ama muhalefet partilerine bakıyorsunuz, hep belli yerlerde, hep belli bir takım illerde ve hep belli bir takım bölgelere gidiyorlar, geziyorlar. Biz AK Parti olarak Türkiye'nin her yerindeyiz ve her yerinde olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

ÖZGECAN ASLAN'IN AİLESİNE TEŞEKKÜR

Mersin'nde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın da ailesine teşekkür eden Bakan Kılıç, "Yakın zamanda hepimizi üzen, Türkiye'yi derinden etkileyen Özgecan Aslan kardeşimizin cinayeti ile ilgili konularda, orada yaşananlar bir vahşettir. Bu hunharca işlenmiş bir cinayettir. Dolayısıyla bunu suistimal etmeye kalkanlara da en güzel cevabı ben ailesinin verdiğini, annesinin ve babasının verdiğini düşünüyorum. Onlara da buradan tekrar teşekkür ediyorum. Allah onlardan da razı olsun. Ama siyasi parti olarak bizim de burada durduğumuzun yerin de çok doğru bir yer olduğunu düşünüyorum. Gençlik kollarımız, kadın kollarımız, ana kadememiz, hükümetimiz. Bütün gerekli adımları atmıştır. Antalya'da Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın görev alanı içerisinde olan gençlik merkezlerinin inşasıyla ilgili yaptığımız projelerden bir tanesinin ismini Başbakanımızın talimatı ile Özgecan Aslan Gençlik Merkezi koyduk. Koyduk ki bu hatırlansın. Bazıları dedi ki, 'Bu kötü olayı hatırlamak doğru olmayabilir.' Hayır, hatırlansın. Bilinsin ki, bir daha asla yaşanmasın" şeklinde konuştu.

BAŞKAN YILMAZ: "HİZMET ANLAYIŞIMIZ VAR"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise konuşmasında, "Büyükşehir Belediyemizin bildiğiniz gibi sınırlarımız belli bir ölçüdeydi. Şu anda herkesin bildiği gibi bütün ilçelerimizi kapsıyoruz. Bu kapsamdan sonra sadece görev alanının genişletilmesi kalmadı. Aynı zamanda buralarda hizmet veren bir kamu idaresi olan İl Özel İdaresi'de kapatıldı. Kurumun kapanmasının ardından onların görevlerinin hemen hemen tümü bize yansıtıldı. İlçelerimizde ki köyler mahalle oldu. Onları kapsayan alanda ki hizmet anlayışımızı üç ana başlıkta topladık. Bunlar turizm ve kültür hizmetleri, tarımsal kalkınma hizmetleri ve planlama, imar, trafik ve sosyal hizmetlerdir" dedi.

Kadınlara yönelik ülkede birçok yeniliğin yapıldığını söyleyen AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel de, "AK Parti olarak iktidara geldiğimiz günden itibaren her alanda olduğu gibi kadınlara yönelik de birçok yeniliklere imza attık. Her zaman kadınlarla birlikte kadınlar için siyaset yaptık. Birlikte hizmet ürettik, birlikte çalıştık. AK Parti olarak her alanda kadına pozitif ayrımcılık yapıldı ve buna da öncelik verildi" şeklinde konuştu.

MİLLETVEKİLİ BAKIR: "4+4 YAPACAĞIZ"

Samsun'da genel seçimlerde 8 milletvekili çıkaracaklarını söyleyen AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, "Ben partime ve kadın kollarıma çok güveniyorum. Kadınlar canlıdır ve programlıdır. El ele vermeyi iyi bilirler. Ben inanıyorum ki Haziran 2015 seçimlerinde Samsun'daki tüm teşkilatımızla can ve başla çalışarak beklediğimiz milletvekili sayısı ise 4+4'dür" dedi.

MİLLETVEKİLİ DEMİR: "BAŞARILAR DİLİYORUM"

Yeni yönetimine başarılar dileyen AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, "AK Parti hükümetinin nasıl ne derece yatırımlar yaptığı ortadadır. Ben AK Parti Samsun İl Kadın Kolları'nın gerçekleştirdiği 4. Olağan Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum ve seçilecek yönetime başarılar diliyorum" diye konuştu.

MKYK ÜYESİ DEMİRCAN: "SEÇİMLER ÇOK ÖNEMLİ"

AK Parti MKYK Üyesi Dr. Ahmet Demircan, "Kongremiz hayırlara vesile olsun. 1995 yılından beri seçimlere katılıyorum. Her seçimde bize büyüklerimiz hep 'Seçimler çok önemli' dedi. Ama hep 20 yıllık fiili siyasi tecrübemle söylüyorum ki, bu seçim bütün seçimlerin hepsinden önemlidir. Türkiye ayağında prangaları olan koşması engellenmiş bir medeniyetin öncüsüdür. Bunun için değişime ihtiyaç var. Bu son 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde bu dönüşümler başladı" şeklinde konuştu.

Bakan Kılıç'ın konuşmasının ardından eski Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, Bakan Kılıç'a çiçek takdim etti. Çiçek takdiminin ardından açık oylama yapılarak AK Parti Samsun İl Kadın Kolları yeni Başkanı Rabia Bay Keser seçildi. Daha sonra Bakan Kılıç ve protokol üyeleri yeni yönetim kurulu ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Bakan Kılıç sona eren kongre sonrası karayoluyla Samsun'dan Ankara'ya hareket etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Kılıç, 'Ak Parti Türkiye'nin Her Yerinde' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement