Bakan Kılıç, Bayramı Memleketinde Kutladı - Son Dakika
Güncel

Bakan Kılıç, Bayramı Memleketinde Kutladı

Bakan Kılıç, Bayramı Memleketinde Kutladı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'da partisinin il başkanlığı binasında yapılan bayramlaşmada, "Biz Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımızın ortaya koyduğu yol haritasında ilerliyoruz" dedi.

17.07.2015 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'da partisinin il başkanlığı binasında yapılan bayramlaşmada, "Biz Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımızın ortaya koyduğu yol haritasında ilerliyoruz" dedi. Ramazan Bayramı'nın ilk gününü memleketi Samsun'da geçiren Bakan Kılıç, ilk olarak Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde düzenlenen bayramlaşmaya katıldı. Buradan ayrıldıktan sonra Büyük Cami'de Cuma Namazı'nı kılan Bakan Kılıç, daha sonra partisinin il başkanlığı binasına geçerek partililerle bayramlaştı. Burada konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç şunları söyledi:

"Ramazan ayında gerçekleştirilen ibadetlerin kabul olması dileğiyle tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Türkiye'nin bölgesi ve dünya için ne kadar önemli bir ülke olduğunu bugünlerde etrafımızda yaşanan gelişmelerde görüyoruz. Birliğimiz, beraberliğimiz derken 78 milyon kardeş olduğumuzu, bu milletin her bir ferdinin bu ülke için, geleceği için çaba sarf etmesi gerektiğini, bir arada beraberce başarıya ulaşabileceğimizi hatırlatmak istiyorum."

Koalisyon görüşmelerine de değinen Bakan Kılıç, "Biz bu anlamda sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımızın ortaya koyduğu yol haritasında ilerliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Kılıç, Bayramı Memleketinde Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement