Bakan Kılıç: "Bu Vatana Uzanan Her Eli Kıracağız" - Son Dakika
Politika

Bakan Kılıç: "Bu Vatana Uzanan Her Eli Kıracağız"

Bakan Kılıç: "Bu Vatana Uzanan Her Eli Kıracağız"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Bizi bölemeyecekler.

30.09.2015 20:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Bizi bölemeyecekler. Buna biz izin vermeyeceğiz. Ama bu millete, bu devlete, bu bayrağa uzanan, bu vatana uzanan her eli de kıracağız. Bundan da hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve AK Parti Çevre, Şehircilik ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun'da ilk açılan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışını coşkulu kalabalık eşliğinde yaptılar.

İlkadım ilçesi Hançerli Mahallesi 100. Yıl Bulvarı üzerinde yapılan coşkulu açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Çevre, Şehircilik ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, milletvekili adayları Orhan Kırcalı, Yılmaz Hocaoğlu, Hüseyin Avni Çatal, Osman Aker, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, ilçe belediye başkanları, AK Parti SKM Başkanı Adem Bektaş, Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Samsun Şube Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Altınokta Körler Derneği Başkanı Aynur Yiğit, parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış öncesi AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel'in konuşmasının ardından kürsüye çıkan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "AK Parti Türkiye'ye lazım. Daha ilerisinde AK Parti Ortadoğu'ya lazım, daha ilerisinde AK Parti dünyaya lazım bir siyasi harekettir. Dünyaya lazım bir siyasi hareketin önünü kesmeye çalışan, iyi niyetli olmayan, şeytani bir takım hesaplar içerisinde olman unsurlara içimizde ve dışımızda, ülke içinde ve ülke dışındaki unsurlara 1 Kasım günü cevap vereceğiz. Allah için söylüyorum ben bugün saat 07.30'dan beri doludizgin koşuyorum. Ben 64 yaşımdayım ama bütün AK Partililer koşuyor, bütün vekillerimiz koşuyor" diye konuştu.

AK Parti Samsun Milletvekili adayları Osman Aker, Hüseyin Avni Çatal, Yılmaz Hocaoğlu, Orhan Kırcalı ile Samsun Milletvekilleri Hasan Basri Kurt ve Ahmet Demircan'ın konuşmasının ardından kürsüye çıkan Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "1 Kasım seçimleri önemli bir kavşak. 7 Haziran'ın kaza namazını 1 Kasım'da yapacağız. Kaza namazında bir değişikliğine gideceğiz. 9 milletvekili kardeşimiz ile birlikte parlamentoya gitmek istiyoruz. Yarından itibaren sahadayız. Herkes birebir markajını yapacak. 1 Kasım akşamına kadar uyumadan çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan çalışmalarımızı devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.

1 Kasım'da çok önemli bir seçime gittiklerini belirten AK Parti Çevre, Şehircilik ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Gün birlik olma günüdür. Gün, tüm egolarımızdan, tüm beklentilerimizden, küskünlüklerimizden uzaklaşma ve arınma günüdür. Ancak bu şekilde biz ülkemizin geleceğini daha yükseklere taşıyabiliriz. Gelin bu seçimde şehirlerimiz için bizde bir şeyler yapalım. Bu seçimde çevre kirliliğine son verecek bir seçim kampanyası yürütelim. Hepimizin çevreye ve yaşadığı şehirlere karşı sorumluluğu var. Bu bir fırsattır diye düşünüyorum. İnşallah bu çağrıda siyasi parti genel başkanları kulak verir diye umut ediyorum" dedi.

BAKAN KILIÇ: "BU VATANA UZANAN ELİ KIRACAĞIZ"

Konuşmasına vatanı uğruna hayatını kaybeden şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine de başsağlığı dilerek başlayan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Bu kardeş olan milleti birbirine kırdıramayacaklar. Bizi bölemeyecekler. Batıyı doğuya, doğuyu batıya, kuzeyi güneye, güneyi kuzeye kırdıramayacaklar. Buna biz izin vermeyeceğiz. Ama bu millete, bu devlete, bu bayrağa uzanan, bu vatana uzanan her eli de kıracağız. Bundan da hiç kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

1 Kasım'da yapılacak olan seçimlere de değinen Bakan Kılıç, "Seçim sandıkta kazanılır. Cumhurbaşkanımız her zaman bunu dile getirirdi. Seçimi kazanacaksak sandığa sahip çıkacağız. Sadece oy pusulasının üzerinde yapılan hatadan dolayı Samsun'da 8 bine yakın oy kaybettik. Burada bizim kabahatimiz var. Demek ki yeterince biz bu eğitimi verememişiz. Bunu anlatacağız ve sandıklara sahip çıkacağız. Sandık başlarında görevli olan siyasi parti temsilcileri herkese karşı tarafsız olmak zorundalar. Sandık başkanlarının hepsi de tarafsız olmak zorundalar. Sandık başında görevli arkadaşlarımız o sandıkları koruyacaklar. Çünkü sandığa atılan her oy namusumuzdur" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti Samsun SKM'nin açılışı yapıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Kılıç: 'Bu Vatana Uzanan Her Eli Kıracağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement