Bakan Kılıç, Diyarbakır'daki Spor Yatırımlarını Denetledi - Son Dakika
Güncel

Bakan Kılıç, Diyarbakır'daki Spor Yatırımlarını Denetledi

Bakan Kılıç, Diyarbakır\'daki Spor Yatırımlarını Denetledi

Bakan Kılıç, Diyarbakır'daki spor yatırımlarını denetlediGençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, geldiği Diyarbakır'da spor salonlarını denetleyerek, kız basketbol takımlarının maçını izledi.

08.12.2016 20:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Kılıç, Diyarbakır'daki spor yatırımlarını denetledi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, geldiği Diyarbakır'da spor salonlarını denetleyerek, kız basketbol takımlarının maçını izledi.

Kentteki spor yatırımlarını denetlemek ve başarılı sporcularla buluşmak üzere kente gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, Vali Hüseyin Aksoy, Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ile birlikte kent merkezindeki spor salonlarını gezerek görevlilerden bilgi aldı. Bakan Kılıç, ilk olarak merkez Yenişehir İlçesi'nde bulunan Kış Spor Kompleksi'ne geldi. Burada kız basketbol takımlarının maçlarını izleyen Bakan Kılıç, daha sonra Halid Bin Velid Öğrenci Yurdu'na geçti. Burada basına kapalı gerçekleşen ziyaretin ardından Bakan Kılıç, Sur İlçesi'ndeki tarihi İç Kale'de bulunan valilik makamına giderek Vali Hüseyin Aksoy ile bir süre basına kapalı olarak görüşme yaptı. Bakan Kılıç, valilik ziyaretinin ardından özel bir otelde basın ve sporcularla verilen yemekte bir araya geldi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Kılıç, Diyarbakır'daki Spor Yatırımlarını Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement