Bakan Kılıç'ın Babaannesi Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Bakan Kılıç'ın Babaannesi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Görüntü Dökümü : -Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın tazileyeri kabul etmesi -Cenaze namazından görüntüler -Cenazeye göndrilen çelenkler -Bakan Kılıç'ın cenazeyi taşıması ve cenaze aracına binişi Bakan Kılıç'ın babaannesi son yolculuğuna uğurlandı Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'ın vefat eden babaannesi Leman Kılıç, Samsun'da toprağa verildi Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın vefat eden babaannesi, merhum eski Samsun Milletvekili İlyas Kılıç'ın eşi Leman Kılıç, Samsun'da toprağa verildi.

26.01.2016 19:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

-Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın tazileyeri kabul etmesi

-Cenaze namazından görüntüler

-Cenazeye göndrilen çelenkler

-Bakan Kılıç'ın cenazeyi taşıması ve cenaze aracına binişi

Bakan Kılıç'ın babaannesi son yolculuğuna uğurlandı

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'ın vefat eden babaannesi Leman Kılıç, Samsun'da toprağa verildi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın vefat eden babaannesi, merhum eski Samsun Milletvekili İlyas Kılıç'ın eşi Leman Kılıç, Samsun'da toprağa verildi.

Ankara'da tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden Kılıç'ın (91) cenazesi, Samsun'a getirildi.

Leman Kılıç'ın cenazesinin İlkadım ilçesindeki Büyük Cami'ye getirilişinin ardından Bakan Kılıç, babası Sinan Kılıç ve amcası Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç taziyeleri kabul etti.

İkindi namazının ardından Leman Kılıç için cenaze namazı kılındı. Namazın ardından babaannesinin cenazesini bir süre omuzunda taşıyan Bakan Kılıç, cenaze aracına bindi.

Leman Kılıç, İlkadım ilçesi Ataköy Mahallesi'ndeki kabristanlıkta merhum eşi eski Samsun Milletvekili İlyas Kılıç'ın yanına defnedildi.

Cenazeye, Kılıç ailesinin yanı sıra Vali İbrahim Şahin, AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, Ahmet Demircan, Orhan Kırcalı, Hasan Basri Kurt, CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve çok sayıda kişi katıldı.

Siyasilerin yanı sıra cenazeye Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, FIBA Avrupa Başkanı Turgay Demirel de çelenk gönderdi.

Bakan Kılıç\'ın Babaannesi Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakan Kılıç'ın Babaannesi Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement