Bakan Kılıç'ın Duısburg Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Bakan Kılıç'ın Duısburg Ziyareti

Temel ELÇİVAN, Duisburg-DHA Almanya'da bir dizi ziyaretlerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Almanya'nın en büyük camisi olarak bilinen Duisburg'taki Merkez Camisi'ni ziyaret etti.

14.04.2014 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Temel ELÇİVAN, Duisburg-DHA

Almanya'da bir dizi ziyaretlerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Almanya'nın en büyük camisi olarak bilinen Duisburg'taki Merkez Camisi'ni ziyaret etti.

Düsseldorf'ta katıldığı toplantıların ardından Duisburg'a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, DİTİB Merkez Camisi'nde Duisburg'ta yaşayan Türk kökenli siyasetçilerle bir araya geldi. Cami bünyesinde bulunan Eğitim ve Diyalog Merkezi'nin salonunda gerçekleşen toplantıda Bakan Kılıç'a Düsseldorf Başkonsolusu Alattin Temür, DİTİB Merkez Camisi Başkanı Necati Mert, Eğitim ve Diyalog Merkezi Başkanı İsmail Komşucuk, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Başkanı Süleyman Çelik, Sosyal Demokrat Parti SPD Federal Milletvekili Mahmut Özdemir, Duisburg Uyum Meclisi Başkanı Şevket Avcı, Duisburg Uyum Meclisi Üyesi Birol Şenol Yıldırım, Bekir Sipahi hazır bulundu.

SPD MİLLETVEKİLİ ÖZDEMİR İLE SOHBET ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, camiye gelişinde kendisini karşılayan SPD Federal Milletvekili Mahmut Özdemir ile sohbet etti. Bakan Kılıç ile SPD Milletvekili Özdemir toplantı salonuna birlikte yürüdüler. Kılıç basına kapalı olarak gerçekleşen toplantının ardından, Osmanlı mimari yapısı ile herkesi büyüleyen camiyi gezdi. Cami çıkışında toplu hatıra fotoğrafı da çektiren Bakan Kılıç, ayrılırken cami avlusunda kendisini izleyen bir grup gençle sohbet etti. Gençlere hangi sporlarla ilgilendiklerini soran Kılıç, "Kendinize iyi bakın" diyerek vedalaştı.

TE (UD)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Kılıç'ın Duısburg Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement