Bakan Kılıç'ın Yeni Yıl Mesajı - Son Dakika
Politika

Bakan Kılıç'ın Yeni Yıl Mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, tarihe not düşülecek olayların yaşandığı bir yılın geride bırakıldığını belirterek, “2014 yılı, birlik olmamızın ve sonuçta aynı hedefe yürüyen bir millet olmamızın önemli adımlarının atıldığı bir yıl olması açısından da son derece müstesna bir seneydi” dedi.

31.12.2014 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, tarihe not düşülecek olayların yaşandığı bir yılın geride bırakıldığını belirterek, "2014 yılı, birlik olmamızın ve sonuçta aynı hedefe yürüyen bir millet olmamızın önemli adımlarının atıldığı bir yıl olması açısından da son derece müstesna bir seneydi" dedi.

Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Bakan Çağatay Kılıç, "Ülke olarak acısıyla, tatlısıyla, her alanda çok önemli değişimlerin, dönüşümlerin, tarihimize not düşülecek olayların yaşandığı bir yılı geride bırakıyoruz. Yeni yıla, hiç şüphesiz yeni beklentilerle, umutlarla, yeni heyecanlarla giriyoruz. 2014 yılı her ne kadar sıkıntılar, acılar, elim kazalarla bizleri sınasa da ülkemizin, devletimizin, milletimizin birlik ve beraberliğini bozmak isteyen bazı çevrelerin kendini açık ettiği bir yıl olsa da, aynı zamanda bir olmamızın, birlik olmamızın ve sonuçta aynı hedefe yürüyen bir millet olmamızın önemli adımlarının atıldığı bir yıl olması açısından da son derece müstesna bir seneydi. Geride bıraktığımız yıl aynı zamanda Soma, Ermenek gibi bir daha asla yaşanmamasını temenni ettiğimiz acılarla, toplumsal huzurumuza ve milli şuurumuza kast edilen sokak olaylarıyla, siyasi ve ekonomik istikrarımıza karşı algı operasyonlarıyla milletimizin sınandığı bir yıl oldu. Barış ve kardeşliğimizi derinden sarsabilecek, bu topraklarda derin yaralar açabilecek bu olayları milletimizle beraber büyük bir kararlılık, feraset ve birliktelikle geride bıraktık. Ayrıca 2014 yılı kandan, gözyaşından, demokrasi dışı karanlık yollardan, tehdit ve şantajdan beslenen bazı yapıların halkımız nezdinde hiçbir zaman itibar kazanamayacaklarını göstermesi açısından da son derece önemli ve anlamlı bir yıl oldu. Halkımız tüm bu süreçlere gerek vakur duruşuyla, gerek 30 Mart yerel seçimlerinde iradesine sahip çıkmasıyla, gerekse de 10 Ağustos'ta ilk kez Cumhurbaşkanını kendi oylarıyla seçmesiyle gerekli cevapları verdi" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak 2014 yılını hemen her alanda önemli işlere imza atarak geçirdiklerini ifade eden Bakan Kılıç, şunları kaydetti:

"Ülkemizin marka bir spor ülkesi olma hedefine daha da yaklaşabilmesi adına projeler üretip, gerekli adımları süratle attık. Öte yandan ülkemizin en önemli zenginliği olarak gördüğümüz gençlerimiz için Türkiye'nin tamamında birbirinden önemli projeleri hayata geçirdik. Gençlerimizle KYK yurtlarında, gençlik kamplarımızda, gençlik merkezlerimizde, yurt içi ve yurt dışı programlarımızda, onların ufkunu açacak projelerimizde, toplantılarımızda, söyleşi, konferans ve çalıştaylarımızda bir araya geldik. Yeni yılda da gerek ülke sporumuz için, gerek gençliğimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle yeni umutlarla karşıladığımız 2015 yılının insanlığa barış getirmesini, ülkemizin, milletimizin dayanışma, birlik ve kardeşliğini güçlendirmesini temenni ediyor, tüm vatandaşlarımızın sağlık, mutluluk, bereket, kardeşlik, huzur ve refah içinde geleceğe yürüdüğü bir yıl olmasını diliyorum." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Kılıç'ın Yeni Yıl Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement