Bakan Kılıç: "Sizin Manşetlerinize Bu Milletin Karnı Tok" - Son Dakika
Politika

Bakan Kılıç: "Sizin Manşetlerinize Bu Milletin Karnı Tok"

Bakan Kılıç: "Sizin Manşetlerinize Bu Milletin Karnı Tok"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza veya AK Parti’ye köşe yazılarında tehditler ederek, edep sınırlarını aşarak hiçbir şey elde edemezsiniz” dedi.

20.05.2015 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza veya AK Parti'ye köşe yazılarında tehditler ederek, edep sınırlarını aşarak hiçbir şey elde edemezsiniz" dedi.

Bakan Çağatay Kılıç, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TSO) iş adamlarıyla kahvaltı programında bir araya geldi. Kahvaltıya Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır ve iş adamları katıldı. Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu yaptığı açılış konuşmasında, "Sayın Bakanımıza da söyledik. Odamızın yeni aldığımız yerle ilgili ufak bir pürüzümüz var. Bu pürüzü çözdüğümüz takdirde çok kısa bir sürede benim başkanlık süremde yapıp iş adamlarımızın hizmetinize sunacağız" dedi.

Kahvaltı sonrasında bir konuşma yapan Bakan Kılıç, geleceğe yürümek için ülkeyi ve ekonomiyi geliştirmek için beraberce çalışılması gerektiğini söyledi. Kılıç, "Samsun ölçeğinde bakacak olursak genel anlamda Samsun'un önü gerçekten çok açık. Burada yapılması gereken tek bir şey var; hepimizin bir araya gelmesi. Bunu sadece sanayi, iş adamları ve ticaret için söylemiyorum. Samsun bir araya geldiğinde önünde duracak hiçbir şey yoktur. Samsun'un sahip olduğu ayrıcalıklar, doğal ayrıcalıklar şu anda Karadeniz'in hiçbir yerinde yok. Şunu da görmemiz gerekiyor; Samsun'un 2002'den beri aldığı yatırım artık sıçramasını gerçekleştirmek için gerekli olan yatırımdır. Artık sıçraması gerekiyor" diye konuştu.

"CEK CAKLA KONUŞMUYORUZ, YAPTIKLARIMIZLA KONUŞUYORUZ"

Samsun'da sağlık bakımından çok büyük yatırımları olduğunu ifade eden Bakan Kılıç, "Bunlar nasıl oldu? Demek ki bir güven ortamı oluştu ki müteşebbisimiz, iş adamamız bu yatırımları yapıyor. Bunları söylediğimiz zaman diyorlar ki onlar sizin görevinizdi. Doğru bizim görevimiz. Bir siyasi parti iktidara talip olduğu zaman 'biz şunları şunları yapacağız' diyor. Ama biz bunları yaptık. Farkımız orada. Cek cakla konuşmuyoruz, yaptıklarımızla konuşuyoruz. Dolayısıyla yaptıklarımız ilerisi için yapacaklarımızı da ortaya koyuyor. Zamanında iktidara gelenler 3 buçuk sene dayanamadan bırakıp gitmek durumunda kaldılar. Biz elhamdülillah 13 yıldan beri istikrarlı bir şekilde güven ortamı içinde yolumuza devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

"SİZİN MANŞETLERİNİZE BU MİLLETİN KARNI TOK"

Birtakım şeylerin yazılabileceğini belirten Kılıç şöyle konuştu:

"Şunu da açıkça dile getiriyorum, Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza veya AK Parti'ye köşe yazılarında tehdit ederek, bir takım imalarda bulunarak, edep sınırlarını aşarak hiçbir şey elde edemezsiniz. Çünkü milletimiz sizin ne yapmaya çalıştığınızı çok iyi biliyorlar. Bizim de ne yapmaya çalıştığımızı çok iyi biliyorlar. Meclis'te başörtüsüyle ilgili karar çıktığında yine aynı medya grubu '411 el kaosa kalktı' diye manşet attı. Şu anda Türkiye Cumhuriyeti'nde üniversitede ya da devletin herhangi bir kademesinde başörtüsü engeli yok. Türkiye'de herhangi bir kaos mu çıktı, Türkiye'de herhangi bir değişiklik mi oldu, siz işlerinizde güçlerinizde bir huzursuzluk mu hissettiniz? Hayır, öyle bir şey yok. Demek ki yanlışmış. Cumhurbaşkanımıza 'muhtar bile olamazsın' dediler. Muhtar derken aslında orada bile muhtarlarımıza bile ne gözle baktıklarını ortaya koydular. Muhtarlar demokrasinin seçilmiş kişinin kökü. Demokrasinin en temel noktası. Muhtar vatandaşla en yakın temasta olan kişidir. Ne oldu o manşeti atanlar? Şimdi o manşeti atanların Cumhurbaşkanı; o manşeti attıkları kişi. Kusura bakmayın sizin manşetlerinize de, tehditlerinize de bu milletin karnı tok." - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Kılıç: 'Sizin Manşetlerinize Bu Milletin Karnı Tok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement