Bakan Kılıç Skm Açılışına Katıldı - Son Dakika
Politika

Bakan Kılıç Skm Açılışına Katıldı

Bakan Kılıç Skm Açılışına Katıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Biz birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi sürdürdüğümüz sürece, bu davaya sahip çıktığımız sürece bizi yıkacak hiçbir güç yoktur” dedi.

09.10.2015 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Biz birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi sürdürdüğümüz sürece, bu davaya sahip çıktığımız sürece bizi yıkacak hiçbir güç yoktur" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde partisinin seçim koordinasyon merkezinin (SKM) açılışına katıldı. Çok sayıda partili tarafından karşılanan Bakan Kılıç, açılış öncesi yaptığı konuşmada AK Parti'nin kurulduğu günden bugüne beraber yürüyen bir dava hareketi olduğunu söyledi. Kılıç, "Bu bir dava aşkıdır. Bu davanın kurucu genel başkanı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'yi kurmuş olduğunda otaya koymuş olduğu vizyonla biz yolumuza devam ediyoruz. Genel Başkanımız Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu biliyorsunuz 1 Kasım seçim kampanyasının birinci mitingini Samsun'da yaptı. Biz birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi sürdürdüğümüz sürece, bu davaya sahip çıktığımız sürece bizi yıkacak hiçbir güç yoktur. Biz buna inanıyoruz. Türkiye'mizin bölgemizde yaşanan sıkıntıları görüyorsunuz ama biz bunların karşısında dimdik duruyoruz. Ülkemizin yönetimi yönetim olarak asla boşluğa düşmemiştir, hiçbir zaman da düşmeyecektir. Nasıl ki 7 Haziran'da en büyük sorumluluğu, ülkeyi en büyük anlamda yönetme sorumluluğunu AK Parti'ye verdiyseniz, 1 Kasım'da da tek başına yönetme sorumluluğunu vereceksiniz inşallah. AK Parti kadroları birbirini tamamlayan kadrolardır. Birbirine destek olan kadrolardır ve bu parti bir davanın yürüyüşünün devamıdır ve bu dava ilelebet yürüyecektir" diye konuştu.

"AYRIMIMIZ GAYRIMIZ YOK"

Samsun'da siyasetin her zaman seviyeli yapıldığını belirten Kılıç, "Bu her zaman böyle olmuştur, bundan sonra da böyle olmaya devam edecektir. Ben inanıyorum ki bu seviyenin düşmesine hiçbir zaman Samsun müsaade etmeyecektir. Biz her zaman Türkiye sınırları içerisindeki ve Türkiye'nin dışında oy verecek vatandaşlarla ilgili onların sandıkta söylediklerine her zaman saygılıyız. Bizim için milletimizin oyu değerlidir. Bizim için milletimizin verdiği karar her kararın üstündedir ve herkes değerlidir, her birey değerlidir. Her bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı değerlidir, kararına da saygımız vardır, sorumluluk üstümüzdedir. Biz bu millete hizmet etmek için buradayız. Ayrım asla olmamıştır ve olmayacaktır da. Bunu muhalefetteki partiler de gördü. Ondan dolayı şunu söylüyorum: Hangi partiye gönül verirse versin bizim için değerlidir. Biz her zaman her şartta herkese hizmet etmek için buradayız, ayrımımız gayrımız yok. Bizim için Samsun veya Ankara, İstanbul, Konya, İzmir, Diyarbakır, Ağrı, Antalya güney, kuzey, doğu, batı farkı yoktur. Türkiye'de herkes değerlidir. Bayrağımız tektir. Devletimiz tektir. Bu millet tektir. Dolayısıyla inanıyorum ki 1 Kasım'dan sonra da hep beraber tek başımıza iktidar olarak yolumuza devam edeceğiz. İlk günkü aşkla yoldayız" şeklinde konuştu.

Bakan Kılıç'ın konuşmasının ardından AK Parti 19 Mayıs Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı yapıldı. Açılışa AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ve çok sayıda partili katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Kılıç Skm Açılışına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement