Bakan Kılıç: "Sorumluluğun Farkına Varılmalı" - Son Dakika
Politika

Bakan Kılıç: "Sorumluluğun Farkına Varılmalı"

Bakan Kılıç: "Sorumluluğun Farkına Varılmalı"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Ümit ediyoruz ki bizim sorumluluk anlayışımız içinde millete karşı olan sorumluluğumuzun ve milletin bize sandıkta vermiş olduğu sorumluluğun da bizim kadar herkes farkında olarak yoluna devam eder” dedi.

17.07.2015 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Ümit ediyoruz ki bizim sorumluluk anlayışımız içinde millete karşı olan sorumluluğumuzun ve milletin bize sandıkta vermiş olduğu sorumluluğun da bizim kadar herkes farkında olarak yoluna devam eder" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Büyükşehir Belediyesi'nde düzenlenen bayramlaşma töreninin ardından AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Bayramlaşma törenine Bakan Kılıç'ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun milletvekilleri Fuat Köktaş, Çiğdem Karaaslan, Ahmet Demircan ve Hasan Basri Kurt, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ile partililer katıldı. Bayramlaşma öncesi konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, partililerin bayramını kutladı. Yılmaz, Ramazan ayının bütün güzelliklerini bir ay boyunca yaşadıklarını ifade ederek, "Samsun'un 13 taşra ilçesinde birlikte iftarlar açtık. Yaklaşık 30 bine yakın insanımız ile birlikte iftar açtık. Çok güzel paylaşımlar ve etkileşimler yaşadık. Bu vesile ile bütün şehrimizin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

Ardından AK Parti Samsun milletvekilleri Fuat Köktaş, Çiğdem Karaaslan, Ahmet Demircan ve Hasan Basri Kurt da partililerin bayramlarını kutladı.

En son konuşan Bakan Kılıç, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, " Türkiye'nin hem bölgesi için hem dünya için ne kadar önemli bir ülke olduğunu bugünlerde etrafımızda yaşanan gelişmelerde hepimiz görüyoruz. Birliğimiz beraberliğimiz derken 78 milyon kardeş olduğumuzu, bu 78 milyon milletin her bir ferdinin bu ülke için, geleceği için çaba sarf etmesi gerektiğini, bir arada beraberce başarıya ulaşabileceğimizi hatırlatmak istiyorum" diye konuştu.

KOALİSYON GÖRÜŞMELERİ

Koalisyon görüşmelerini Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun tüm Türkiye ile şeffaf bir şekilde paylaştığını ifade eden Bakan Kılıç, "Biz AK Parti olarak ben artık seçim konuşmak istemiyorum. Gündemin içerisinde koalisyon görüşmelerinin olduğu bir dönemden geçiyoruz ama onu Başbakanımız Ahmet Davutoğlu zaten yaptığı değerlendirmelerde görüşmelerin içeriğini ve ne anlamda yürüdüğünü açık ve şeffaf bir şekilde tüm Türkiye ile paylaştılar. Dolayısıyla biz bu anlamda sayın Genel Başkanımızın ve Başbakanımızın ortaya koyduğu yol haritasında ilerliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın hükümet kurma görevini Başbakanımız ve Genel Başkanımıza verdikten sonraki süreçte biliyorsunuz bu çalışmalar devam edecek. Ümit ediyoruz ki, bizim sorumluluk anlayışımız içinde millete karşı olan sorumluluğumuzun ve milletin bize sandıkta vermiş olduğu sorumluluğun da bizim kadar herkes farkında olarak yoluna devam eder diye ümit ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Bakan Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz ve milletvekilleri partililerle bayramlaştı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Kılıç: 'Sorumluluğun Farkına Varılmalı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement