Bakan Kılıç'tan Aleksan Dadyan'a Taziye Mesajı - Son Dakika
Güncel

Bakan Kılıç'tan Aleksan Dadyan'a Taziye Mesajı

Bakan Kılıç\'tan Aleksan Dadyan\'a Taziye Mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türk futbolunun efsane kalecilerinden Aleksan Dadyan'ın vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

27.02.2014 16:57  Güncelleme: 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Kılıç, başsağlığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Uzun yıllar Türk futboluna başarıyla file bekçiliği yapan Aleksan Dadyan'ın vefatını, derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum. Spor hayatı boyunca, taşıdığı her formanın hakkını tam anlamıyla vererek önemli başarılara imza atan Dadyan, futbol kariyerindeki başarıların yanında, Türk sporuna yapmış olduğu önemli hizmetlerle, spor camiası ve milletimiz nezdinde daima saygıyla hatırlanacaktır. Müteveffa'nın ailesi, sevenleri ve yakınlarına en derin taziyelerimi sunuyor, ülkemiz spor camiasına başsağlığı diliyorum."

Aleksan Dadyan'ın ailesi ise yaptığı açıklamada, cenazenin 3 Mart 2014 tarihinde saat 13.00'te Beyoğlu Balıkpazarı Üç Horan Ermeni Kilisesi'nde kaldırılacağını belirterek, Ermeni cemaatine ve Türk futboluna başsağlığı diledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Kılıç'tan Aleksan Dadyan'a Taziye Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Jirayr Kılıçdağı: Sevgili Aleksan Dadyan'ın ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.Bizim kulübümüzde ilk lisansı çıkmıştır ve 16 yaşından askerliğe kadar olan süreçte de amatör A Takımımızın kalesini korurken 1962 de de şampiyonluk görüp küme terfi etmişlerdir.Nur içinde yatsın .Şişli Spor Kul.Gn.Skr.Jirayr Kılılçdağı 0 0 Yanıtla

Advertisement