Bakan Kılıç'tan 'Osmanlıca' Açıklaması - Son Dakika
Politika

Bakan Kılıç'tan 'Osmanlıca' Açıklaması

Bakan Kılıç\'tan \'Osmanlıca\' Açıklaması

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Gençlik merkezlerimizde Osmanlıca eğitime devam ediyoruz ve devam edeceğiz” dedi.

14.12.2014 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Gençlik merkezlerimizde Osmanlıca eğitime devam ediyoruz ve devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Parti Amasya 5. Olağan İl Kongresi'ne katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yaptığı konuşmada, 2 yılı aşkın süredir Hayrat Vakfı ile yapılan işbirliğiyle gençlik merkezlerinde gençlere yönelik Osmanlıca kursları düzenlendiğini söyledi. Bakan Kılıç, "Gençlik merkezlerimizde Osmanlıca eğitime devam ediyoruz ve devam edeceğiz. Oraya gelen genç kardeşlerimiz bunu öğrenecekler ve ondan sonra günlük hayatlarında kullanabilecekler. Araştırmalarında kullanabilecekler, akademik çalışmalarında kullanabilecekler. Nerede istiyorlarsa orada kullanabilecekler. Ama bu bilgilerle donanacaklar. Bu imkanı sunuyoruz biz. Bu imkanı sunmak bizim medeniyetimize ve geçmişimize hiçbir şekilde karşı gelmek değil tam aksine onu saymaktır, kucaklamaktır. Cumhuriyetin kazanımlarındandır" diye konuştu.

Partililerden önümüzdeki seçimlerde çok çalışmalarını isteyen Kılıç, AK Parti gençliğinin milletin değerlerine, ülke ekonomisine, esnafa ve evine rızk götürmeye çalışan kişiye zarar verecek hareketlerin içerisinde olmayacağını da vurguladı.

Hamit Kaplan Spor Salonu'nda düzenlenen ve mevcut başkan Mehmet Ünek'in tek aday olduğu il kongresine, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, AK Parti Amasya Milletvekili Avni Erdemir, İstanbul Milletvekili Alev Dedegil, Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, parti yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrede, Amasya Belediyesi Mehteran takımı da konser verdi. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Kılıç'tan 'Osmanlıca' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement