Bakan Kılıç, Ustalarla Sahaya İnecek - Son Dakika
Spor

Bakan Kılıç, Ustalarla Sahaya İnecek

Bakan Kılıç, Ustalarla Sahaya İnecek

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ’Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor’ projesinin başarılı olduğunu belirterek, ustalarla sahaya inip maç yapmak istediğini söyledi.

20.09.2014 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 'Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor' projesinin başarılı olduğunu belirterek, ustalarla sahaya inip maç yapmak istediğini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 'Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor' projesinin ustaları Tanju Çolak, Ali Gültiken, Hami Mandıralı, Semih Yuvakuran, Hasan Şaş ve Hasan Vezir'in yer aldığı bir televizyon kanalında yayınlanan ve Jess Molho'nun sunduğu 'Ortaya konuşalım" programının konuğu oldu. Deneyimli futbolcular projeyle ilgili izlenimlerini paylaştı. Programa telefon bağlantısıyla katılan Bakan Kılıç projeyi, "Ben öncelikte tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum başta Tanju Çolak Bey'e. Böyle proje için bizden destek istedi. Açıkçası zaten zihnimden geçen acaba nasıl ülkemize büyük hizmetler yapan gençlerimizin örnek aldığı ve kariyer açısından da olmak istedikleri insanlarla onları nasıl bir araya getirebiliriz derken böyle bir şey geldi önümüze. Şu ana kadar aldığımız geri dönüşler de çok güzel. Proje gerçekten de gençlerimiz tarafından çocuklarımız tarafından çok benimsenen bir çalışma oldu. Van'da Batman'da çok güzel yankılar aldık çocuklarımız çok mutlu olmuş, gençlerimiz çok mutlu olmuş. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" sözleriyle anlattı.

"ÇOK ÖNEMLİ BİR PROJE OLDU"

Bakan Çağatay Kılıç, projenin uzatılacağını da belirterek, "Ben arkadaşlar ile konuştum projenin uzatılması konusunda talimatlarım oldu çünkü çok güzel geri dönüşler var bu çok önemli bir proje oldu" dedi.

Bakan Çağatay Kılıç, ilk fırsatta bir ildeki programa ustalarla birlikte katılarak maç yapacak istediğini belirtti. Bakan Çağatay Kılıç, ayrıca Malazgirt zaferinin yıldönümü programı çerçevesinde gittiği ilçede çocuklarla yaşadığı bir olayı da paylaştı. İlçede yaşayan ve Malazgirt dışına çıkmadıklarını belirten 45 çocuğu, Ankara ve İstanbul'a davet ettiğini kaydeden Bakan Çağatay Kılıç, çocukların yaşadığı mutluluğu da anlatarak, "Bakın geçen hafta Malazgirt'te bir araya geldiğimiz 45 kadar genç yavrumuzu İstanbul'da ve Ankara'da ağırladık hayatlarında ilk kez boğazı gördüler Ankara'yı gördüler, Anıtkabir'i, Hacı Bayram'ı gördüler. Ben inanıyorum ki bunları gördüklerinde de bizlerle buluştuklarında da mutlu oluyorlar" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bakan Kılıç, Ustalarla Sahaya İnecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement