Bakan Kılıç: Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Nişanesidir - Son Dakika
Güncel

Bakan Kılıç: Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Nişanesidir

Bakan Kılıç: Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Nişanesidir

Samsun'da partisinin Atakum İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Bugüne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın nişanesidir" dedi.

29.04.2015 21:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da partisinin Atakum İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Bugüne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın nişanesidir" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'da partisinin seçim çalışmalarına katıldı. Ladik, Kavak ve Atakum ilçelerinde Seçim Koordinasyon Merkezleri'nin açılışlarına katılan Bakan Kılıç'a, diğer 8 AK Parti Samsun Milletvekili Adayları da eşlik etti. Atakum İlçesi Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan Bakan Kılıç, "Şu anda G-20'nin başkanlığını yapan Türkiye'yi dünyanın ilk 20 ekonomisi arasına soktuk. Şimdi diyoruz ki, dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına gireceğiz. Bunun altyapısı hazır. Bundan dolayı birlikte daha güçlü hem Türkiye, hem de Samsun için durmak yok yola devam. Samsun başlangıçların şehridir. Samsun, Türkiye'nin başlangıcının yazıldığı şehridir. Bundan dolayı üzerimizde büyük sorumluluk var. Ben inanıyorum ki büyük bir birliktelik ve beraberlik içerisinde diklenmeden, dik durarak yolumuza devam edeceğiz. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz, yapacağımızı söyleyip yaptığımız icraatlarımız bizim neler yapacağımızın açık ve seçik olarak nişanesidir. Biz neyi söylediysek onu yapıyoruz. Hazreti Mevlana 'Ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol' demiştir" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, daha sonra diğer milletvekili adayları ile birlikte seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirip partililerle sohbet etti. Bakan Kılıç, açılışın ardından bugünkü çalışmalarını tamamlayarak geceyi Samsun'da geçirecek. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Kılıç: Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Nişanesidir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement