Bakan Koca'dan 12 bin sağlık personeli alımı müjdesi - Son Dakika
Ekonomi

Bakan Koca'dan 12 bin sağlık personeli alımı müjdesi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrasında yaptığı açıklamalarda sağlıkçılarla ilgili müjdeyi de paylaştı. Bakan Koca, Kasım'ın ilk haftasında 12 bin sağlık personeli alımı yapılacağını duyurdu.

28.10.2020 21:48  Güncelleme: 22:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da gerçekleştirilen Bilim Kurulu toplantısının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Koca açıklamaları sırasında sağlık personeli alımı da yapılacağını sözlerine ekledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlıkçı alımıyla ilgili soruya, "Bağışıklık haritasını 1,5 en geç 2 ay içerisinde sürekli tekrarlamak istiyoruz. Başlandı sanırım gelecek hafta hane halkı tespit edilmişti, sadece PCR değil aynı zamanda antikora bakılmış oluyor. Gelecek hafta bitmiş olur, o durumda sonuçlarını il il açıklamak mümkün olacak. Önümüzdeki hafta ilk planda 12 bin sağlık çalışanımızı alım ilanına çıkacağımızı buradan müjdelemek istiyorum." dedi.

Bakan Koca\'dan 12 bin sağlık personeli alımı müjdesi

Son Dakika Ekonomi Bakan Koca'dan 12 bin sağlık personeli alımı müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • ayhan: çok şükür umarım ortaöğretim ve önlisansları da alırlar 7 1 Yanıtla .: daha sınav puanın açıklanmadı nereye alıyor seni .Büyük ihtimal lisans hemşire falan alıcaklar. 0 0
  • dr: müjdeyi anlamış değilim müjde kime 3 2 Yanıtla
  • .: Şu eyt lileride isteyenleri gönderin.her kurum için gençlere yol açılsın.dinamizm gelsin. 0 0 Yanıtla
  • Sultan: 12 bin icinde nekadar yardimci saglik personeli var merak ediyorum. 0 0 Yanıtla
  • SAY: SAĞLIK YÖNETİMİ MEZUNLARININ SESİNİ DUYUN SAYIN BAKANIM..BİZLERDE KADRO AÇILMASINI İSTİYORUZ.. 0 0 Yanıtla
  • Necat: kpss önlisans sonucunu beklemek lazım. Yoksa adaletsizlik olur. 0 0 Yanıtla
  • hüseyin turgut : mülakat varmı yokmu 0 0 Yanıtla
  • Gayserili: Inşallah ortaöğretim olur birde kpss siz alsan sayın bakanim 0 0 Yanıtla
  • Doktor bakanlığına: Bir ömür köle gibi parasız pulsuz uykusuz gecesiz gündüzsüz ailesiz olmak isteyenlere müjde bakan bey hatırlatırız en düşük memur maaşı hemşirelerde hem de şu şartlarda bile düzeltilmedi yazık herkes esnek mesai evde yatıp tam maaş alırken bizler fazla mesailerle gece gündüz demeden evimizden çok hastanedeyiz artık duy sesimizi bukadar sağır olma sen sağlık bakanısın doktor bakanı değil 3. basamak yoğun bakım hemşiresi olarak şu şartlarda değil tavandan ek döneri bırakın normalde aldığımız yoğun bakım farkımızı alamaz olduk hakkımızı ver maaş düzenlemesi yap biz tavandan ek döner istemiyoruz biz kalıcı bir maaş iyileştirmesi ve özlük hakları istiyoruz artk duy sesimizi bukadar sağır kör oynama 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor
    00:28 Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor

    Burdur'da gerçekleşen İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, 2024 yılı yatırım planları ele alındı. Toplantıda, Burdur genelinde 267 projenin yürütüldüğü açıklandı.

  • Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi
    21:49 Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi

    Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü ve Hizan Sağınlı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol kontrollerinde 2 şahsa toplam 34 bin 440 TL idari para cezası verildi. Yapılan operasyonda 4 adet keklik, 4 adet kafes ve 5 adet tuzak ele geçirildi. Keklikler sağlık kontrollerinin ardından doğaya salındı ve kafes ile tuzaklar imha edildi.

  • Tunceli'de depremzedeler için inşa edilen 88 konutun kura çekimi yapıldı
    21:29 Tunceli'de depremzedeler için inşa edilen 88 konutun kura çekimi yapıldı

    Tunceli'nin Mazgirt ilçesinde meydana gelen deprem sonucunda evleri hasar gören vatandaşlar için inşa edilen 88 konutun kura çekimi noter huzurunda gerçekleştirildi. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, kura çekilen konutların hak sahiplerine hayırlı olması temennisinde bulundu.


Advertisement