Bakan Lütfi Elvan Gümüşhane'de - Son Dakika
Politika

Bakan Lütfi Elvan Gümüşhane'de

Bakan Lütfi Elvan Gümüşhane\'de

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul’da bugün bir çocuğun ölümü ile sonuçlanan ve arabalı vapura binmek üzereyken denize düşen araçla ilgili idari tahkikat ve adli soruşturmanın başlatıldığını söyledi.

15.03.2014 19:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'da bugün bir çocuğun ölümü ile sonuçlanan ve arabalı vapura binmek üzereyken denize düşen araçla ilgili idari tahkikat ve adli soruşturmanın başlatıldığını söyledi.

Gümüşhane gezisi kapsamında Gümüşhane Üniversitesi Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksek Okulu ziyaretinde basın mensuplarının konuyla ilgili sorularını cevaplandıran Bakan Lütfi Elvan "İstanbul'da bugün saat 15.10 sıralarında Sirkeci'de arabalı bir vapura tam girmek üzereyken bir araç bilinmeyen bir nedenle denize düşmüştür. Araçta bulunan 4 kişi yaralı olarak kurtarılmış ancak 5 yaşındaki Ecesu Yılmaz maalesef hayatını kaybetmiştir. Yakınlarına başsağlığı diliyorum. Annesinin de yoğun bakımda olduğunu arkadaşlarımız ifade ettiler. Allah'tan şifalar diliyorum. Bununla ilgili olarak İstanbul Liman Başkanlığımızca gerekli idari tahkikat başlatılmıştır ve yine kaza inceleme kuruluna ve bakanlığımız denetim elemanlarına gerekli talimatları verdim. Hemen olay yerine intikal edip gerekli idari tahkikat yapacaklar, adli soruşturma başlatılmıştır" dedi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Lütfi Elvan Gümüşhane'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement