Bakan Müeezinoğlu: "Hayal Edilemeyenleri, CHP'lilere de MHP'lilere de Biz Yaşatıyoruz" - Son Dakika
Politika

Bakan Müeezinoğlu: "Hayal Edilemeyenleri, CHP'lilere de MHP'lilere de Biz Yaşatıyoruz"

Bakan Müeezinoğlu: "Hayal Edilemeyenleri, CHP\'lilere de MHP\'lilere de Biz Yaşatıyoruz"

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Hayal edilemeyenleri bu ülkede CHP’lilere de MHP’lilere de biz yaşatıyoruz.

15.11.2014 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Hayal edilemeyenleri bu ülkede CHP'lilere de MHP'lilere de biz yaşatıyoruz. Şu ya da bu partililere de biz yaşatıyoruz. Hayal edemeyecekleri yolları, havaalanlarını, ileri gelişmeleri, sağlık hizmetlerini de biz getiriyoruz ve getirmeye devam edeceğiz" dedi.

Samsun'daki temaslarını sürdüren Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret ederek incelmelerde bulundu. Bakan Müezzinoğlu daha sonra AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı 3. Olağan Genel Kongresi'nde katılarak bir konuşma yaptı.

10 yıl önce hayal edilemeyenleri milletin desteğiyle CHP ve MHP'lilere yaşattıklarını söyleyen Müezzinoğlu, "Bu ülke 10 yıl önce hayal edemediklerini bugün yaşıyor. Bu milletin hayal edemediklerini yaşatan biziz. Ama milletin desteği ve arkamızda durmasıyla yaşatıyoruz. Bir şey daha var. Bu hayal edilemeyenleri bu ülkede CHP'lilere de MHP'lilere de biz yaşatıyoruz. Şu ya da bu partililere de biz yaşatıyoruz. Hayal edemeyecekleri yolları, havaalanlarını, ileri gelişmeleri, sağlık hizmetlerini de biz getiriyoruz ve getirmeye devam edeceğiz. Çünkü biz milletin partisiyiz. Çünkü bizim onlara hizmet etme gibi bir sorumluluğumuz var" diye konuştu.

"EY ATATÜRK'ÜN GÖLGESİNE YAN GELİP YATANLAR, ONUN GÖLGESİNDEN GEÇİNENLER…"

Darbeler ve Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgilide konuşan Bakan Müezzinoğlu, "Ey sahte Atatürkçüler, ey Atatürk'ün gölgesine yan gelip de yatanlar, onun gölgesinden geçinenler, 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir'. Neden milletle beraber olmuyorsunuz. Milletin derdini paylaşmıyorsunuz. Neden milletin ümüğünü sıkanların yanında ve arkasında oluyorsunuz. 60 yıldır yapılan müdahalelere seyirci kaldınız, alkış tuttunuz ve ya destek oldunuz. Arkadaşlar Atatürk'ün bize bıraktığı genç Cumhuriyet ve iki tanede vasiyet var. Bu vasiyetlerden birisi 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' ve milletin olacaktır. O yüzden AK Parti o cümlenin temel ve öz temsilcisi oldu. Ay ışığı, balyoz, Danıştay, kapatma davaları, Cumhurbaşkanını seçemezsin senaryoları, 367 olmadan TBMM'yi toplayamazsın, hukuk ucubelerini bu millete yaşatmak isteyenlerin karşısında AK Parti'nin duruşu millet ne derse o olacaktır cümlesi ve millet ne derse o oldu. Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurun başkanı oldu. Kapalı kapılar ardında cumhurun başkanını ben seçerime alıştılar. Cumhur anlamaz, aklı ermez, Cumhura bir sürü hakaret yaparak Cumhuriyet dediler. ya da biz belirleriz dediler. Hayır, egemenlik kayıtsız şartsız milletinse, sandığın hak ve hukukuna hiç kimse ama hiç kimse milletten başka dokunamayacak. AK Parti olduğu müddetçe artık hiçbir şey onların istediği gibi olmayacak" şeklinde konuştu.

Milletin AK Parti'yi ve kadrolarını sahiplendiğini belirten Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Millet, AK Parti kadrolarını sahiplendi. Kurulduğumuz günden beri güç odakları ne yaparsa yapsın millet bizi asla yalnız bırakmadı. Bu millet bize asla yanlış yapmadı. Bu salonlara sığmayan AK Parti kadroları, bizim milletimizin vicdanının sesi olduğumuzu asla unutmayacağız. Sonra da milletin vicdanını temsil eden AK parti vicdanının temsilcisi olduğumuzu unutmayacağız. Millete karşı verdiğimiz sözlerde kapı çalmaz, derdini dinlemez, derdi paylaşmaz, O güzel söz gibi, 'Dertler ve sıkıntılar paylaşıldıkça azalır. Mutluluklarsa paylaşıldıkça çoğalır'. O zaman paylaşarak azaltma gayretimizi artırarak devam etmemiz lazım" ifadelerini kullandı.

Partililerin ve ilçe belediye başkanlarının da katıldığı kongrede ayrıca AK Parti Samsun Milletvekilleri Tülay Bakır ve Ahmet Yeni, AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, AK Parti MKYK üyesi Ahmet Demircan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'da kısa konuşmalarda bulundu.

Bakan Müezzinoğlu daha sonra Samsun Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir tıbbi aletler firmasını ziyaret edecek incelemelerde bulundu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Müeezinoğlu: 'Hayal Edilemeyenleri, CHP'lilere de MHP'lilere de Biz Yaşatıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement