Bakan Müezzinoğlu Bursalılar'la Birlikte Sağlıklı Yaşam İçin Bisiklet Kullandı (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Müezzinoğlu Bursalılar'la Birlikte Sağlıklı Yaşam İçin Bisiklet Kullandı (2)

Bakan Müezzinoğlu Bursalılar\'la Birlikte Sağlıklı Yaşam İçin Bisiklet Kullandı (2)

Seçim TOPLANTISINA KATILDI Sağlık Bakanı ve Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı Mehmet Müezzinoğlu ile İçişleri eski Bakanı ve Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı Efkan Ala, partilerinin il başkanlığı tarafından sandık koordinatörleri ile düzenlenen toplantıya katıldılar.

03.10.2015 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim TOPLANTISINA KATILDI

Sağlık Bakanı ve Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı Mehmet Müezzinoğlu ile İçişleri eski Bakanı ve Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı Efkan Ala, partilerinin il başkanlığı tarafından sandık koordinatörleri ile düzenlenen toplantıya katıldılar.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantı sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Bakan Müezzinoğlu ve Ala, seçim startını verdiklerini ve 1 Kasım'a kadar Bursa'da yoğun bir seçim çalışması gerçekleştireceklerini söylediler. Müezzinoğlu, "Milletvekili adayı arkadaşlarımızla 'ya Allah, ya Bismillah' dedik. İnşallah pazartesi sabahı itibariyle yoğun bir çalışma yapacağız. Bin 200 sandık koordinatörü arkadaşımızla toplantı yaptık. Ak Parti'nin ülkeye hizmet vizyonunu, son 13-14 yıldır yaptıklarını konuştuk. 2023 vizyonunun güçlü yürütebilmesi adına, seçmenimizle birebir paylaşacak, birebir markaj sistemiyle, Bursa'da 1 Kasım akşamı, çok farklı sonuçlara Ak Parti adına imza atmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Siyasetteki temel hedeflerinin milleti kucaklayabilmek ve milletin gönlünde yer edinebilmek olduğunu vurgulayan Müezzinoğlu, "Bunu 2002'den bu yana çok güçlü başarmış bir siyasi partiyiz. 10 seçime girdik. 9 tanesinde hep açık ara farkla birinci olduk. Güçlü bir iktidar olduk. 7 Haziran seçimlerinde de yine açık ara farkla birinci olmamıza rağmen, tek başına iktidar olamadık. Şimdi bunu telafi edecek sürece girdik. Milletimiz de Ak Parti'nin güçlü iktidarı olmadığında hangi sıkıntılarla karşı karşıya kalacağını ve diğer siyasilerinde bu ülkenin sorumluluklarındaki kaçak güreşini son 3-4 aydır son derece net gördü. Kaçak güreşen, herhangi bir riski almayan 'ben yapmam, sen yap' diyen, 'ben bu oyunda yokum' diyen, anayasal sorumluluklarından bile kaçan bir siyaset anlayışının bu ülkeye, bu millete, herhangi bir hizmeti olabileceğini zaten milletimizde inanmıyor. Yeniden Ak Parti'nin milletle olan gönül bağını, duygu bağını güçlendirecek yol haritalarını belirledik ve inşallah bugün burada hep birlikte 'haydi bismillah' diyerek, bin 200'ü aşkın teşkilat mensubumuzla, sandık koordinatörlerimizle sorumluluklarımızı üstlendik ve araziye çıkıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

ALA: "BİZİM PETROL KUYULARIMIZ, SANDIKLARIMIZDIR"

İçişleri eski Bakanı ve Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı Efkan Ala ise seçimlerin millete, hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ettiğini belirterek, parti teşkilatı ile beraber bütün hücreleriyle, 1 Kasım seçimlerine hazırlık yaptıklarını ve milletle bulaşacaklarını ifade etti. Ala, şunları söyledi:

"Her türlü sosyal medya, kitle iletişim aracılığıyla bire bir görüşerek, bizim milletimizle olan ilişkimizi daha da sıklaştıracak, 1 Kasım seçimlerine doğru gideceğiz. Çünkü Türkiye'nin en kıymetli değeri, demokrasisidir. Demokrasinin vazgeçilmezi de sandıktır. Çünkü sandık milleti iradesinin adresidir. Millet iradesini orada ortaya koyacak ve kendisini kimin yöneteceğine, iradesine emanet edecektir. Hiçbir zaman o emaneti yere düşürmeyeceğimizi tekrardan milletimizle paylaşacağız ve aldığımız emaneti milletimizin lehine milletimizin kalkınması için problemlerinin çözülmesi için kullanacağımızı yeniden taahhüt edeceğiz, konuşacağız, paylaşacağız, dertleşeceğiz. Çünkü maalesef siyaseten bazıları, bazı partiler problemlerden besleniyor. Biz çözümlerden beslenen bir partiyiz. Çözüm ürettikçe, yatırım yaptıkça büyüyoruz. Daha Türkiye'nin alacağı çok mesafe var ve bu mesafeyi bilen, bunun gerektirdiği reformlarını yapabilecek iradeye sahip olan da Ak Parti'dir. Bu Türkiye'nin bir kazanımıdır. Bursa bunun en iyi adresidir. Türkiye'nin çok Bursalara ihtiyacı var. Bursa'nın çok daha fazla gelişmeye ihtiyacı var. Bunları sağlayacak olan da bizim sandığımızdır, siyasal istikrarımızdır, siyasal iklimimizdir. Adeta bizim petrol kuyularımız, bizim sandıklarımızdır. Bizim siyasal istikrarımız, bizim kalkınmamızın olmazsa olmazıdır. Bunu tekrar paylaşacağız, milletimize arz edeceğiz. Biliyoruz onların da teveccühü olacaktır. Biz de o teveccühün gereğini yerine getirip, inşallah önümüzdeki 4 yılı Türkiye'nin reform yılları ve kalkınma yılları olarak milletimize hediye edeceğiz. Allah hepimize yardımcı olsun"

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Müezzinoğlu Bursalılar'la Birlikte Sağlıklı Yaşam İçin Bisiklet Kullandı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement