Bakan Müezzinoğlu, Erkan Koyuncu'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Spor

Bakan Müezzinoğlu, Erkan Koyuncu'yu Ziyaret Etti

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoülu, sabah saatlerinde yaşanan talihsiz kaza sonucu yoğun bakımda bulunan gazeteci Erkan Koyuncu'yu ziyaret etti.

02.08.2014 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoülu, sabah saatlerinde yaşanan talihsiz kaza sonucu yoğun bakımda bulunan gazeteci Erkan Koyuncu'yu ziyaret etti.

Sabah saatlerinde Galatasaray'ın antrenmanını takip etmek üzere Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giden ve burada otomatik demir kapıya sıkışarak ağır yaralanan Sabah Gazetesi muhabiri Erkan Koyuncu'nun tedavisi yoğun bakında sürüyor. Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastenesi'nde incelemelerde bulunan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da, Koyuncu'yu ziyaret etti. Bakan Müezzinoğlu, talihsiz gazetecinin ailesi ile görüştü ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Daha sonra kısa bir açıklama yapan Bakan Müezzinoğlu, "Beklenmedik bir kaza. Ağır bir vaka arkadaşlar. Tabii ki tıbben yapılması gereken ne varsa yapıyoruz. Hastayı gördüm, hekim arkadaşlarımızla da görüştüm, müdahalelerini yapıyorlar. Hasarı büyük, sıkıntısı büyük. Şu an yaşam desteği vermeye çalışıyorlar. İnşallah 10-15 dakikayı atlatabilirse yapılması gerekeni planlayabilirler" dedi.

Bakan Müezzinoğlu, Koyuncu'nun kaza sonrası çok bekleyip beklemediğinin sorulması üzerine, "Onu bilemiyorum. O alanda yorum yapma durumunda bulunamıyorum. Ben hekim arkadaşlarla görüştüm herkes hastayla ilgileniyor. Tıbben yapılması gereken her şey yapılıyor. Diğerleri de dua edecek. Rabbim sevdiklerine bağışlasın" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bakan Müezzinoğlu, Erkan Koyuncu'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement