Bakan Müezzinoğlu, Gençlerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Bakan Müezzinoğlu, Gençlerle Buluştu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Millete güvenenler asla kaybetmedi.

29.03.2017 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Millete güvenenler asla kaybetmedi. Bu millete korkanlar da bir taraftan korkmaya devam edecek bir taraftan da kaybetmeye devam edecek." dedi.

Müezzinoğlu, AK Parti Kilis Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda, gençlere tavsiyelerde bulunarak özgüven, öz değer ve öz saygı sahibi olmanın önemine dikkati çekti.

AK Parti olarak çalışmalarının temeline insanı koyduklarını anlatan Müezzinoğlu 14 yıldır karşılaştıkları engellerden bahsederek, şöyle devam etti:

"İkide bir bize şeytan taşlattılar ve neredeyse tavaf yapmaya zaman bulmakta zorlandık. Bütün bunlara rağmen gece gündüz demeden çalıştık. Dünyanın ibretle kıskanarak izlenen ülkesiyiz. Ulaşımda, sağlıkta pek çok alanda artık kıskanılarak izlenen bir ülke. Son dönemde Almanya'nın, Hollanda'nın batı ülkelerinin Türkiye'ye tavrını görüyorsunuz. İstiyorlar ki Türkiye sendelesin, istikrar bozulsun, o büyük hayallerinden vazgeçsin. Ama Türkiye o büyük hedeflerinden vazgeçmeyecek. Çünkü Türkiye birlikte büyük bir millet."

Müezzinoğlu, gençlerin geleceğe umut ve güvenle yürüyen Türkiye'nin güvenceleri olduğuna işaret etti. Müezzinoğlu, artık milli iradenin istikrarıyla, milletin kaderiyle kimsenin oynamasını istemediklerini bildirdi.

Millet ne derse onun olduğu bir demokrasi istediklerini vurgulayan Müezzinoğlu, "Milletimizin vicdanı, yerli ve milli vicdan yönetime gelsin. Bu ülkenin 58 milyon seçmeni 18-19 yaşında kızı da erkeği de, 118 yaşındaki dedesi ninesi de 'evet ben, benim adıma güçlü bir sistem istiyorum. Hakkımı koruyan bir sistem istiyorum. Milletin güçlü sistemi üstüne ben kimi uygun görüyorsam onu getiririm. Uygun görmüyorsam da yarın gönderirim.' Böyle güçlü bir sistem. Partilerin yönettiği bir sistem artık cumhurun yönettiği bir sisteme dönüyor." dedi.

2023 hedefleri

Bakan Müezzinoğlu, Türkiye demokrasisinin artık stabilize yollarda değil otobanlarda hızla ilerleyeceğini, gelişmiş ülkelerle yarışıp geçebileceğini belirtti.

Müezzinoğlu, şunları ifade etti:

"Onlar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 hedeflerinden korkuyor. Kurulduğumuz günden beri hep milletimize inandık ve güvendik. Sayın cumhurbaşkanımıza 'muhtar bile olamazsın' diyorlardı bazı güç odakları, hiç umurunda olmadı. Bazıları seni oraya oturtmayacağız dedi yine hiç umurunda olmadı. Neden? Millete inandı millete güvendi. Muhtar bile olamazsın diyenler şimdi nerede? Yok meydanda. Millete güvenenler asla kaybetmedi. Bu millete korkanlar da bir taraftan korkmaya devam edecek bir taraftan da kaybetmeye devam edecek. Biz bu millete inanıyor ve güveniyoruz. Asla korkmadık. Hele gençlerimize daha çok inanıyor ve güveniyoruz. Onun için diyoruz ki; 18-24 yaş kuşağında 8 milyondan fazla gencimiz var. Bu gençlerin potansiyeli var. Bu gençleri ülkenin geleceğinde etkili noktalara taşıyabilmeliyiz. Bugüne kadar CHP bunu engelledi. Niye CHP sizden korkuyor, milletten korkuyor, milletin değerlerinden korkuyor. Korktuğu için bu meydanlara gelemiyor."

Mehmet Müezzinoğlu, milletin kendisine karşı yanlış yapanı affetmeyeceğine dikkati çekti.

CHP'nin halk oylaması sürecindeki tavrını eleştiren Müezzinoğlu, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Yalanla bu milletin gençlerini kandırabilir misin? Özünü söyle, ey gençler sizden korkuyorum de. Dürüst ol samimi ol. Biz diyoruz ki ey gençler size inanıyor ve güveniyoruz. Sizin aranızdan istiyoruz ki Recep Tayyip Erdoğanlar çıksın. Recep Tayyip Erdoğan fani. Yarınların Recep Tayyip Erdoğan'ları nerede çıkacak? Buralardan, sizlerin arasından çıkacak. Sizlerden korkarak, güvenmeyerek, 8 milyonun içinden 18 tane parlamentoda genç olsa bu ülke ne kaybeder. Arkadaşlar size güvenmeyenlere siz de güvenmeyin. Sizden korkanları siz korkutun. Ben düşünüyorum CHP için tek bir yol buluyorum; 'Olaki bu gençlerin içinden yarın yeni Kılıçdaroğulları çıkar, aman ne olur ha. Biz yeni Kılıçdaroğullarına tahammülümüz yok, iyisi mi gençlerin arasından böyle birisi çıkmasın. Biz bunların önünü keselim' diye korkuyorlar herhalde."

Kilis temasları kapsamında esnaf ziyareti de yapan Bakan Müezzinoğlu, Kilis Devlet Hastanesi'nde de sağlık çalışanları ve eczacılarla da bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Bakan Müezzinoğlu, Gençlerle Buluştu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakan Müezzinoğlu, Gençlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement