Bakan Müezzinoğlu Konuşurken Elektrikler Kesildi - Son Dakika
Politika

Bakan Müezzinoğlu Konuşurken Elektrikler Kesildi

Bakan Müezzinoğlu Konuşurken Elektrikler Kesildi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Çatalca’da AK Partili sandık görevlileriyle bir araya geldi.

27.03.2014 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Çatalca'da AK Partili sandık görevlileriyle bir araya geldi. Kürsüde konuşmasını sürdürdüğü sırada salonda kısa süreli elektrik aksaklığı yaşayan Müezzinoğlu, "Karanlıkta da olsa konuşurum. Çünkü biz karanlıktan aydınlığa diyen siyasi partiyiz" dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu AK Parti Çatalca İlçe Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu 'Sandık Bakanları, Müşahitleri Moral ve Motivasyon Yemeği'ne katıldı. Bir düğün salonunda gerçekleşen toplantıya Bakan Mehmet Müezzinoğlu ve eşi Faize Müezzinoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Halide İncekara, Çatalca Belediye Başkan adayı Savaş Barutçu ve çok sayıda sandık görevlisi katıldı.

Konuşmasında AK Parti'nin 11 yıllık icraatlarından bahseden Mehmet Müezzinoğlu, "İktidar dönemimiz Allah'a şükürler olsun ki 'yalnız onlara hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' cümlesi yalnız onlara işlemedi. Onlar yanlış yaptıklarında başaramayacaklarını gördüler. Çünkü yanlış yaptıklarında millet adına dimdik duran bir AK Parti oldu" dedi. Konuşmasına devam ettiği sırada salonda kısa süreli elektrik aksaklığı yaşandı. Bunun üzerine konuşmasına devam eden Müezzinoğlu, "Karanlıkta da olsa konuşurum. Çünkü biz karanlıktan aydınlığa diyen siyasi partiyiz" diyerek cümlesini toparladı.

İKİNCİ KEZ ELEKTRİK GİTTİ

İkinci kez salonda elektrikler kesildiğinde Müezzinoğlu, "Muhtemelen CHP'li belediye anladı. AK Belediyenin tehlikeli adımlarını hissediyor. Az kaldı. Pazar akşamı inşallah Çatalca'da da, Trakya'da da, İstanbul'da da, Türkiye'de de bir bayramı beraber yaşayacağız" dedi. Müezzinoğlu'nun bu sözleri salondakiler tarafından büyük alkışla karşılık buldu.

"ÇATALCA'NIN TARLALARINDA YÜZÜ VAR MI Kİ, HARMANINDA YÜZÜ OLSUN"

AK Parti'nin yapmış olduğu büyük yatırımlardan bazılarının rahatsız olduğunu söyleyen Bakan Mehmet Müezzinoğlu, " Marmaray'dan, 3. Boğaz Köprüsü'nden, şehir hastanelerinden niye rahatsız oluyorsunuz? Milletini azıcık sevseniz rahatsız olmazsınız. Burada millet vatandaş sevginiz yok mu hiç olmazsa yapamayacağınızı anlıyoruz, o kabiliyetiniz yok ama yapanlara tuzak kurmayın. Tuzak kuranların arasında olmayın. Çatalca'da bunu anlatabilmeliyiz. Çatalca'da AK belediyeciliği Çatalca'ya getireceklerimizi hala anlatmakta zorlanıyorsak tekrar kendimize de dönüp bakmamız lazım. Acaba CHP'si 5 yılda şu eserim var diyebileceği Çatalca'nın tarlalarında yüzü var mı ki, harmanında yüzü olsun. Çok az zaman kaldı. 3 günümüz kaldı. Bu 3 günde herkesin elini sıkarak her kesin kapısını çalarak Türkiye'nin geleceğini konuşacağız" ifadelerini kullandı.

Müezzinoğlu sözlerini şöyle tamamladı: "Geçenlerde Ataşehir'de CHP'nin seçim otobüsünde başörtülü kardeşlerimizin fotoğrafını koymuşlar. Sizi gidi sahtekarlar sizi. Şimdi bunlar başörtüsü sorununu biz çözdük diyorlar. Bir insanda arlanma, utanma olur. 411 milletvekili iradesini mahkemeye götüren bu CHP'nin ve Kılıçdaroğlu'nun imzası var. Ey sahtekar, ey yalancı insan utanır. Bu insanı ya saf zannediyorsun, ya sen safsın."

AK Parti Belediye Başkan adayı Savaş Barutçu ise "3 aydır sahadayız yerel seçimler için çalışmalar yapıyoruz. 39 mahallemiz, 50 bin seçmenimiz, 177 sandığımız var. İnanıyorum ki seçime hazırız. Sizler değişik zamanlarda gerek bireysel gerekse toplu olarak eğitimlerinizi aldınız. Ben inanıyorum ki en ufak bir tereddüdümüz yok. Eğer varsa bunu sorabilirsiniz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Müezzinoğlu Konuşurken Elektrikler Kesildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement