Bakan Müezzinoğlu'ndan Çin Tıbbı Üniversitesi'ne Ziyaret - Son Dakika
Politika

Bakan Müezzinoğlu'ndan Çin Tıbbı Üniversitesi'ne Ziyaret

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Pekin Çin Tıbbı Üniversitesi'nde uygulanan tedavi yöntemlerinin Türkiye'de de kullanılmasına yönelik ortak çalışma grubu oluşturulmasından memnuniyet duyacağını bildirdi.

30.07.2015 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Pekin Çin Tıbbı Üniversitesi'nde uygulanan tedavi yöntemlerinin Türkiye'de de kullanılmasına yönelik ortak çalışma grubu oluşturulmasından memnuniyet duyacağını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Bakan Müezzinoğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çin Halk Cumhuriyeti, Endonezya ve Pakistan'ı kapsayan gezisine eşlik ettiği hatırlatıldı.

Açıklamaya göre Müezzinoğlu ve beraberindeki heyete Pekin Çin Tıbbı Üniversitesi tanıtıldı ve uygulanan tedavi yöntemlerine ilişkin bilgi verildi. Bakan Müezzinoğlu üniversite yetkilileriyle yaptığı görüşmede, işbirliğinin artırılması ve Pekin Çin Tıbbı Üniversitesi'nde uygulanan tedavi yöntemlerinin Türkiye'de de kullanılmasına yönelik bir araya gelinmesi ve ortak çalışma grubu oluşturulmasından memnuniyet duyacağını belirtti.

Açıklamada, Müezzinoğlu'nun heyetle birlikte üniversite bünyesinde bulunan Çin Tıbbı Müzesi'ni de ziyaret ettiği ifade edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Bakan Müezzinoğlu'ndan Çin Tıbbı Üniversitesi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement