Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Edirne'de - Son Dakika
Güncel

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Edirne'de

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Edirne\'de

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne'nin Keşan ilçesindeki programının ardından İpsala'da 30 yataklı devlet hastanesinin temel atma törenine katıldı.

08.10.2014 23:13  Güncelleme: 23:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hastane TEMELİ ATTI

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne'nin Keşan İlçesi'ndeki programının ardından İpsala'da 30 yataklı devlet hastanesinin temel atma törenine katıldı. Ardından Meriç İlçesi'ne geçen Müezzinoğlu yapımı tamamlanan 5 yataklı Meriç Devlet Hastanesi'nin açılışını yaparken, Meriç Hükümet Konağı'nın da temel atma törenine katıldı. Daha sonra Edirne'nin Havsa İlçesi'ne geçen Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, tamamlanan 10 yataklı Havsa Devlet Hastanesi'nin açılışına katıldı. IŞİD'in Kobani'ye yaptığı saldırılar nedeniyle düzenlenen izinsiz eylemlere tepki gösteren Bakan Müezzinoğlu şunları söyledi:

"Milli iradenin olduğu bir yerde vatandaşları sokağa davet etmek siyasetin fıtratında yoktur. Siyasetçi, vatandaşı sokağa yıkmaya, yakmaya, tahrip etmeye davet edemez. Bu tür siyaset yapanlar, bu ülkenin demokrasisinde ve sandığında asla karşılık bulamayacaklardır ve asla bu millet, o bozgunculara da fırsat vermeyecektir. Dün akşam Esenyurt'ta acil servisimizi basıyorlar, yıkıyorlar, yakıyorlar, hekimlerimizi, sağlık çalışanlarımızı taciz ediyorlar. Bu ne biçim anlayış? Bunun insanlıkla bağdaşan yanı olabilir mi? Biraz sonra oraya hasta gelecek, biraz sonra oraya şifa aramak isteyenler gelecek. Acil hizmetlerini aksatarak sen hangi hakkın peşinde koşabilirsin? Sağlık hizmetlerini aksatarak sen hangi demokrasiden hangi hukuktan hangi haktan bahsedebilirsin? Ama inşallah milli birlik ve beraberliğimizi güçlü hale getirerek onlara asla pirim vermeyerek bu ülkenin huzurunu bozmak isteyenleri ezip geçeceğiz. Onlara asla bu anlamda fırsat vermeyeceğiz."

Konuşmaların ardından Bakan Müezzinoğlu ve beraberindekiler kurdele keserek Havsa Devlet Hastanesi'nin açılışını yaptı. Hastaneyi gezerek yetkililerden bilgi alan Müezzinoğlu, programın ardından Edirne'den ayrılarak İstanbul'da geçti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Edirne'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement