Bakan Özhaseki: Terörün Siyasi Uzantılarının Canını Okuyacağız (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Özhaseki: Terörün Siyasi Uzantılarının Canını Okuyacağız (2)

Bakan Özhaseki: Terörün Siyasi Uzantılarının Canını Okuyacağız (2)

Develi İLÇESİ'NDE AÇILIŞA KATILDIÇevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Develi İlçesi'nde yaptırılan Kadın ve Gençlik Merkezi, Aksu Mesire Alanı Sosyal Tesis'in açılışına katıldı.

18.06.2016 21:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Develi İLÇESİ'NDE AÇILIŞA KATILDI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Develi İlçesi'nde yaptırılan Kadın ve Gençlik Merkezi, Aksu Mesire Alanı Sosyal Tesis'in açılışına katıldı. Develi Kadın ve Gençlik Merkezi önünde yapılan açılış törenine, Bakan Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra, Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer, Sami Dedeoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Bakan Özhaseki, "Gençliğimiz bizim geleceğimiz. Gençlerimiz iyi yetişirse geleceğimiz garanti altında olur. Kadınlarımıza da özen ve emek verdik. Kadınlarımız ilerleyen günlerde bu tesislerde güzel işler yapacaktır" şeklinde konuştu.

Terör konusuna değinen Özhaseki, "Terörün belini kırdık. Orada kırılan dökülen yerler var. Oradaki insanlara yardım etmeye çalışıyoruz. Orada ekonomiyi ayağa kaldırma projelerimiz var. Bununla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Teröre destek vermek, en büyük insanlık suçudur. Devlet belediyelere parayı teröre destek verin diye göndermiyor. Bunların hesabını soracağız" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimi ile tesis açılışı yapıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Özhaseki: Terörün Siyasi Uzantılarının Canını Okuyacağız (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement