Bakan Özlü Düzce Belediyesi Bayramlaşmasına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Bakan Özlü Düzce Belediyesi Bayramlaşmasına Katıldı

Bakan Özlü Düzce Belediyesi Bayramlaşmasına Katıldı

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü Düzce Belediyesinde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

05.07.2016 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü Düzce Belediyesinde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Bakan Özlü burada yaptığı açıklamada, bundan sonra hizmet anlamında hiçbir mazeretin yer olmadığını söyleyerek "Düzce'nin bu dönemde çağ atlaması lazım" dedi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla belediyede de bayramlaşma töreni düzenlendi. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün bakan olarak ilk kez belediyeye geldiğini hatırlatan Belediye Başkanı Mehmet Keleş "Kültür merkezini 45 gün gibi bir sürede gece gündüz çalışarak tamamlayacağız. Bakanımızın da lafını yere düşürmemek için kültür merkezimizi inşallah bitireceğiz ve bir sonraki bayramlaşmayı da kültür merkezinde gerçekleştireceğiz. Sayın bakanımız birebir işleri takip ediyor sadece kültür merkezini değil. Biz de işlerimizi takip ediyoruz. Hızlı çalışıyoruz. Bu sene inşallah Düzce için çok büyük hizmet yılı olacak. Bütün projelerimiz ya bitim aşamasında ya çalışmaları devam ediyor. Büyük projemiz, Melen Su Park 1, Melen Su Park 2, Film platosu, sizin de desteğinizle bilim merkezi. Otogar ve Düzce Lisesi parkı, Küçüksu Parkı bitirildi açılışa hazır" dedi.

Bakan Özlü ise eskiden Düzce'ye 6 ayda bir bakan geldiğini ve yer yerinden oynadığını söylerken, "Şimdi her hafta bakan var" dedi.

Bakan Özlü konuşmasına şöyle devam etti "Belediye hizmetlerinde alt yapı çalışmaları bittiği zaman hizmetler görülecek. Alt yapı bitmeden asfaltlamak elbette doğru bir yaklaşım olmaz. Bugüne kadar başkan alt yapıyla uğraştı. Bu yıl mahallelerimizin asfaltlanıp pırıl pırıl olmasını bekliyoruz başkandan."

Düzce'de ciddi bir hava kirliliği sorunu olduğunu söyleyen Bakan Özlü, bunu aşmanın tek yolunun doğalgaza geçmek olduğunu belirtti ve önümüzdeki günlerde EPDK ile görüşerek il genelinde doğalgaza geçmek için girişimde bulunacaklarını ifade etti.

Özlü, "EPDK'nın bize göstereceği çözümlerle hava kirliliği konusunu doğalgazla aşacağız. Sayın Başkan 5 yıllığına seçildi, 5 yılda yapacağı işleri 1 yılda istersek olmaz. 3 yılda bunların gerçekleştiğini göreceğiz. Hep birlikte çalışacağız. Kendisine destek olacağız Ankara'dan. 3 Danışmanımız Ankara'da Düzce'nin işlerini takip etmekle görevli. Biz de Valimiz, belediye başkanlarımızla bir araya geleceğiz hep proje konuşacağız. Düzce çok şanslı. 3 milletvekili aynı partiden,10 belediye başkanımız aynı siyasi kadrodan ve bir bakanı var. Düzce'nin bu dönem çağ atlaması lazım. Yapmamak için bir mazeretimiz yok. Hep beraber yapacağız" İfadelerini kullandı.

Başkan Keleş, konuşmaların ardından Bakan Özlü ve eşine hediye verdi. Daha sonra bayramlaşmaya geçildi. Başkan Keleş yaptığı selamlama konuşmasında, Düzce'nin bakanı olmasının avantajlarını anlattı.

Daha sonra kürsüye Vali Ali Fidan geldi. Fidan, bayramlar sayesinde birlik beraberliğin pekiştiği huzur ortamı sağlamaya çabaladıklarını ifade etti.

Bakan Faruk Özlü ise, bayramdan sonra başlayacak çalışmalarla hem Düzce'nin hem Türkiye'nin çehresinin değişeceğini vurguladı.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri belediye çalışanları ve halkla bayramlaştılar. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Özlü Düzce Belediyesi Bayramlaşmasına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement