Bakan Özlü "Yeni Projeler Hayata Geçirilecek" - Son Dakika
Yerel

Bakan Özlü "Yeni Projeler Hayata Geçirilecek"

Bakan Özlü "Yeni Projeler Hayata Geçirilecek"

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, hedeflerinin Düzce’ye Batı Karadeniz’in Merkez şehri haline getirmek olduğunu söyledi.

25.06.2016 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, hedeflerinin Düzce'ye Batı Karadeniz'in Merkez şehri haline getirmek olduğunu söyledi.

AK Parti Düzce İl Teşkilatının düzenlediği iftar programına katılan Bakan Özlü, moral verdi. Teşkilata güvendiğini söyleyerek hedeflerini paylaştı.

Özlü, iftar yemeğinin ardından teşkilat üyelerine yaptığı konuşmada "Ben bir milletvekili ve bakan olarak Düzce ve ülkemiz için gece gündüz çalışacağım söz veriyorum. Sizlere de inanıyorum güveniyorum" dedi.

Suni gündemlere uyarı yapan Özlü, "Ülkemizde bölgemizde ve dünyada yaşanan bu karmaşık dönemde hepimizin çok dikkatli olması gerekir önümüzde çok zor hedefler çok zor görevler var. AK Parti ile diğer siyasi partilerin farkı şudur diğerleri seçimden seçime biz ise seçim yapılır yapılmaz çalışmaya başlarız seçimlerde nasıl hedefe kilitlenmiş bir halde çalıştıysak şimdi de aynı anlayışla çalışmalıyız. Hedeflerimize kilitlenmeliyiz suni gündemlerin bizi hedeflerimizden kaptırmasına asla izin vermemeliyiz" diye konuştu.

Hedeflerinin Türkiye ekonomisinin daha da güçlendirmek olduğunu belirten Özlü "Hedeflerimiz, Türkiye'yi dünyanın önemli üretim ve teknoloji merkezlerinden biri haline getirmektir. Artık terör belasına son vermektir. Yeni sivil ve demokratik bir anayasadır. Hedefimiz başkanlık sistemidir" dedi.

YENİ PROJELER HAYATA GEÇİRİLECEK

Düzce ile ilgili hedeflerini anlatan Bakan Özlü, "Hedefimiz Düzce'ye Batı Karadeniz'in Merkez şehri haline getirmektir. Şehrimizde sanayi ve turizm yatırımları bir an önce tamamlanarak yeni projeleri de hayata geçirmektir. Hedefimiz Düzcelilerin gurur duyacakları bir Düzce'yi inşa etmektir. Bu nedenle her birimizin çok çalışması gerekiyor" diye konuştu.

CUMHURBAŞKANIMIZA YARDIMCI OLMALIYIZ

Cumhurbaşkanı ile yaptıkları toplantıdan bahseden Bakan Özlü "Bakınız; yeni hükümet kurulduktan sonra ilk Bakanlar Kurulu toplantımızı Cumhurbaşkanlığı külliyesinde gerçekleştik. Cumhurbaşkanımız gece geç saatlere kadar bütün bakanları tek tek dinledi. O toplantıda Cumhurbaşkanımızın milletimize hizmet için nasıl büyük bir aşk taşıdığını heyecanının hiç ama hiç eksilmediğini bir kez daha gördüm. Bizimde cumhurbaşkanımıza başbakanımıza gücümüzün yettiği kadar Yardımcı olmamız gerekiyor" diye konuştu.

TEŞKİLATA GÜVENİYORUM

Düzce teşkilatına özellikle de kadınlara ve gençlere güvendiğine dikkat çeken Bakan Özlü, dürüstlüklerine kefil olduğunu belirterek şunları söyledi: "Sizlerle sık sık bir araya geleceğiz. Düzce için yapmamız gerekenleri sizinle istişare edeceğiz. Yeni oluşturduğumuz Düzce koordinasyon kurulumda her ay bakanlığımızda toplanıp Düzce'nin çalışmalarını değerlendireceğiz. Böylece şehrimizdeki bütün gelişmeleri an ve an takip edeceğiz. Önceliğimiz Düzce'ye ve Türkiye'ye hizmet etmek olacak. Ben bir milletvekili ve bakan olarak Düzce ve ülkemiz için gece gündüz çalışacağım söz veriyorum sizlere de inanıyorum güveniyorum. Düzce teşkilatındaki her bir arkadaşım dürüst namuslu ilkeli siyaset yapıyor. Ben buna kefilim."

ANITPARK'TAN CEDİDİYE CAMİİNE KADAR YÜRÜDÜLER

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ve beraberindekiler ile Anıtpark'taki iftar yemeğinin ardından vatandaşlarla bir araya geldi.

Anıtpark meydanından Cedidiye Camisine yürüyerek gelen Özlü yol boyundaki esnafları ziyaret etti. Esnafla her zaman diyalog halinde olacaklarını belirterek, örnek bir uyum sergileyeceklerini söyledi.

Vali Ali Fidan'ın da katıldığı cami önündeki sohbette Bakan Özlü, vatandaşlarla bir araya gelerek çay içti. Ardından Ankara'ya gitti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Özlü 'Yeni Projeler Hayata Geçirilecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement