Bakan Şahin, Orduluların Pikniğine Katıldı - Son Dakika
Politika

Bakan Şahin, Orduluların Pikniğine Katıldı

Bakan Şahin, Orduluların Pikniğine Katıldı

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Silivri Ordulular Derneği'nin düzenlediği pikniğe katıldı.

24.06.2012 19:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Silivri Ordulular Derneği'nin düzenlediği pikniğe katıldı.

Silivri Ordulular Derneği'nin Büyükçavuşlu piknik alanında düzenlediği etkinliğe Ordulular büyük ilgi gösterdi. Pikniğe İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Gülay Dalyan, Silivri Kaymakamı Salih Keser, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin, Esnaf Odası Başkanı Ali Tabakoğlu, ve çok sayıda Ordulu vatandaş katıldı.

Piknikte bir konuşma yapan Bakan Şahin, "Hemşehrilerimiz, kardeşlerimiz dernek çatısı altında toplanıp köyünü, şehrini tanıtmak için bir takım organizasyonlar yapıyorlar. Biz Türkiye'de yaşayan bu milletin onurlu evlatları olarak, ecdadımızdan devraldığımız büyük mirasımızı, ata mirasımızı, ülkemize sahip çıkmak ve ülkemizi sevmek adına boş vaktimizde etkinliklerde bir araya geliyoruz. Biz yalnız değiliz, toplamda 79 milyon insanız, 4 milyonumuz yurt dışında hayatını kazanmaya çalışıyor. 75 milyon bu ülke topraklarında hayatını bir şekilde onurlu bir şekilde kazanmaya çalışıyor. Herkes görevini yapmak zorunda, herkes üzerine düşeni yerine getirmek ve doğru yerde doğru zamanda doğru işleri yapmak, doğru sözleri söylemek durumunda. Yanlış yapanlar olur mu, olabilir, oluyor da, olacaktır da; yanlışın sonu gelmez ama önemli olan doğru insanların çok olması, doğru insanların dik durması ve doğrunun eğriye galip gelmesidir. Siz bunun yolundasınız, bu düşüncedesiniz. Onun için sizi bu buluşmanız, bu dik duruşunuzla bir kez daha tebrik ediyorum" dedi.

"İnadına kardeşlik, inadına birlik beraberlik" diyen Bakan Şahin, "Silivri'yi, İstanbul'u, Ordu'yu seviyoruz. Türkiye'mizi seviyoruz, insanlığı ve insani değerleri seviyoruz, hayatı seviyoruz. Hep birlikte inadına hayat, inadına güzellik, inadına kardeşlik diyoruz. Birileri baltalamak istese de birileri ihanet etmek istese de, hadi oradan, hadi oradan diyoruz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Şahin, Orduluların Pikniğine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement