Bakan Şahin, Yayla Şenliğine Katıldı - Son Dakika
Politika

Bakan Şahin, Yayla Şenliğine Katıldı

Bakan Şahin, Yayla Şenliğine Katıldı

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, "Bu milletin iyi niyeti, bu milletin sevgisi, bu millete haince bakan, kalleşçe yaklaşanları kahır ve perişan etmeye yetecektir" dedi.

17.06.2012 20:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, "Bu milletin iyi niyeti, bu milletin sevgisi, bu millete haince bakan, kalleşçe yaklaşanları kahır ve perişan etmeye yetecektir" dedi.

Bakan Şahin, Ordu'nun Korgan ilçesindeki Korgan Obası'nda bu yıl 16'ncısı düzenlenen Korgan Belediyesi Kültür Sanat Festivali'ne katıldı. Şenliğin yapıldığı yaylaya askeri helikopterle inen Bakan Şahin'i Korganlılar büyük coşku ile karşıladı. Bir süre yağlı güreş müsabakalarını izleyen Bakan Şahin, ardından bir konuşma yaptı. Şahin, "Türk milleti güreşte, atıcılıkta, binicilikte daima her dönemde uzman ve mahir insanlar olmuştur. Milletimizin başarıları ve birliği, milletimize kem gözle bakanlara biraz endişe veriyor, biraz tedirginlik veriyor. Onlar Türk milletinin, Türk gencinin gücüne, kuvvetine çayırlarda, meydanlarda ne de sınavlarda karşı koyamamanın ezikliği ve endişesi ile bu millete ve bu milletin gencine, bu milletin güvenlik gücüne, bu milletin masum insanına arkadan dolanarak, kalleşçe davranarak kinlerini düşmanlıklarını ifade ediyorlar, ortaya koyuyorlar. Bu da bizim bir başka gerçeğimiz, ama ne olursa olsun bize önden, görünürden, açıktan yiğitçe karşı koyamayanların kalleş yaklaşımları ve kalleş duruşları, bizim asaletimiz, bizim büyüklüğümüz, bizim sevgimiz ve insani değerlerimiz karşısında bir gün bitmeye yok olmaya ve kaybolmaya mahkumdur. Bu milletin iyi niyeti, bu milletin sevgisi, bu millete haince bakan, kalleşçe yaklaşanları kahır ve perişan etmeye yetecektir. İspatı Korgan Obası'dır, ispatı bu milletin duruşudur. Ülkemin her yerinde Hatay'dan Ordu'ya, Edirne'den Van'a kadar her vatan toprağında bahardan sonbahara iklim şartlarının müsait olduğu her dönemde ve hafta sonlarında aziz milletimiz ilçe ilçe, belde belde, köy köy buluşmasını devam ettiriyor. İlmek ilmek, oymak oymak, oba oba, yayla yayla buluşmasına devam ediyor ve 2012 yılında, 21. yüzyılda yüce Türk Milleti, aziz milletim bin yıl ve bir asır öncesine göre geçmiş zamana göre bugün diyor ki, diyoruz ki: Bu vatan inadına bizimdir, daha çok bizimdir ve bizim olacaktır, bizim kalacaktır. Vatanın birliği milletin bütünlüğü için biz varız diyoruz. Yüce Allah bu ülkenin bütünlüğünü, Yüce Allah bu milletin birliğini, kardeşliğini hiç bozmasın" diye konuştu.

16'ıncı Korgan Belediyesi Kültür Sanat Festivali'ne İçleri Bakanı İdris Naim Şahin'in yanı sıra Ordu Valisi Orhan Düzgün, AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Korgan Kaymakamı Fatih Çelik, Korgan Belediye Başkanı İhsan Güven, Ordu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Aydın katıldı.

Şenlikte İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin Şahin'e Korgan Belediye Başkanı İhsan Güven tarafından plaket takdim edildi.

Öte yandan, 189 yağlı güreşçi ve 10 başpehlivanın katıldığı güreş müsabakalarında Recep Kara başpehlivan oldu. Geçen yıl 52 bin TL karşılığında festival ağalığını alan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, bu yıl da 53 bin TL ile yine festival ağası oldu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Şahin, Yayla Şenliğine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement