Bakan Şimşek Anneler Parkı ve Şehitkamil Meydanı'nı Gezdi - Son Dakika
Yerel

Bakan Şimşek Anneler Parkı ve Şehitkamil Meydanı'nı Gezdi

Bakan Şimşek Anneler Parkı ve Şehitkamil Meydanı\'nı Gezdi

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak için Gaziantep’e gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Anneler Parkı ile Şehitkamil Meydanı ve Korusunu gezdi.

24.08.2015 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak için Gaziantep'e gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Anneler Parkı ile Şehitkamil Meydanı ve Korusunu gezdi. Şimşek'e Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da eşlik etti. Bir süre parkta gezen Bakan Şimşek, vatandaşlarla sohbet ederek, sıkıntılarını dinledi.

Gaziantep'te ki programlarını tamamlayan Maliye Bakanı Mehmet Şişmek, daha sonra Şehitkamil ilçesinde şehir turu yaptı. Akşam üzeri ilçe genelinde geziye çıkan Bakan Şimşek, Şehitkamil Belediyesi tarafından Batıkent Mahallesi'nde yaptırılan Anneler Parkı ile Şehitkamil Meydanı ve Korusunu gezdi. İlk önce Anneler Parkında yürüyüş gerçekleştiren Bakan Şimşek, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bir süre vatandaşlarla sohbet ederek sıkıntılarını dinleyen Bakan Şimşek, daha sonra gezintiye devam etti. Anneler Parkından sonra, Şehitkamil Meydanı ve Korusuna geçti. Burada da kısa bir gezinti yapan Bakan Şimşek, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'ndan her iki park hakkında bilgi aldı. Bakan Şimşek, müzik ve ışıklar eşliğinde dans eden biyolojik havuzdaki görsel şovu da büyük bir heyecanla izledi. İlçeye iki muhteşem parkın kazandırıldığını dile getiren Bakan Şimşek, bu tür parkların vatandaşlara nefes aldıracak mekanlar olduğunu söyledi. Bakan Şimşek, vatandaşların rahatı ve huzuru açısından dizayn edilen Anneler Parkı ve Şehitkamil Meydanının yapılmasından dolayı Başkan Rıdvan Fadıloğlu'na tebriklerini iletti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Şimşek Anneler Parkı ve Şehitkamil Meydanı'nı Gezdi - Son Dakika


Advertisement