Bakan Şimşek: "Çok Açık ve Net AK Parti Birinci Olmuştur" - Son Dakika
Politika

Bakan Şimşek: "Çok Açık ve Net AK Parti Birinci Olmuştur"

Bakan Şimşek: "Çok Açık ve Net AK Parti Birinci Olmuştur"

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, çok açık ve net bir şekilde AK Parti’nin birinci olduğunu belirterek, “Ülkenin menfaatleri her şeyin üstündedir” dedi.

13.06.2015 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, çok açık ve net bir şekilde AK Parti'nin birinci olduğunu belirterek, "Ülkenin menfaatleri her şeyin üstündedir" dedi.

Gaziantep Adliyesi'nde mazbatalarını alan Maliye Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Şimşek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, Şamil Tayyar, Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan ve Canan Candemir Çelik partilerinin il binasında basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan Maliye Bakanı Şimşek, "Bize oy versin vermesin, seçime katılsın katılmasın, bütün halkımıza, Gaziantepli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" diyerek, seçim sonucu çok açık ve net AK Parti'nin birinci olduğunu vurguladı.

Gaziantep'te de büyük bir farkla birinci olduklarını belirten Şimşek, bunda emeği geçen teşkilat üyelerine, teşekkür etti. Şimşek, "Önümüzdeki dönemde de Gaziantepimizin, hemşehrilerimizin partimize, milletvekili kardeşlerimize, bizlere gösterdikleri teveccühe layık olmaya çalışacağız. Bu şehir için ülkemiz için her zaman olduğu gibi bundan sonra da elimizden geldiğince çalışacağız, koşuşturacağız ve daha önce sözünü verdiğimiz gibi hizmetlerin yatırımların hayata geçirilmesi için elimizden geldiğince çabalayacağız" dedi.

"Biz Gaziantep'te bütün olumsuz şartlara rağmen başarılı olduk" diyen Şimşek, memleket meseleleri noktasında sorumluluğu kabul ettiklerini belirtti. Suriye'den tutup birçok konunun ciddi bir şekilde istismar edildiğinin altını çizen Bakan Şimşek, "Biz çözüm ürettik, ortaya çözümler koyduk. İşte Gaziantepli hemşehrilerimizi ucuz konutta tutun Gaziantep'in rekabet gücünün artırılması için yapılması gereken birçok projeye kadar dediğim gibi önümüzdeki günlerde bu sözlerimizin yerine gelmesi, bu projelerin hayata geçmesi için yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Biz yapıcı olacağız. Memleket için buradayız. Siyaseti çözüm için yapıyoruz. Biz asla iktidara gelelim diye ülke kaybetsin mantalitesinde olmadık, olmayacağız. Maalesef gördüğünüz gibi kampanya döneminde olsun, öncesinde olsun zaman zaman bu tür yaklaşımları muhalefette gördük. Ama biz bu ülke için varız. Her şey Türkiye için, her şey Gaziantep için, biz ülkemiz için ne gerekiyorsa yapacağız. Ülkenin menfaatleri her şeyin üstündedir. Çok açık ve net olarak bunu vurgulamak istiyorum" şeklinde konuştu.

Şimşek "Tabi ki de önümüzdeki süreçte genel merkezimiz çalışmalarını devam ettirecek. Biz Ankara'da çok kapsamlı değerlendirmelerde bulunduk. Seçim sonuçlarını değerlendirdik. Bütün mesajları aldık. Ona göre kendimize tabi ki önümüzdeki dönemde bir yol haritası çizeceğiz. Milletimizin kararı her zaman en doğru karardır. O konuda hiç tereddüt yoktur. Milletimizin verdiği mesajı da iyi bir şekilde okuyup bu ülkeye daha güzel hizmetler için yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül ise şu şekilde konuştu:

"Gerçekten 7 Haziran Seçimleri'nde Türkiye'de 4'üncü olarak girdiği bir seçimde Türkiye'de AK Parti yine de 1. olarak çıktı. Yüzde 41 almış olduğumuz oy dünya demokrasi tarihinde bu kadar bir tarihi başarıyı çok ender bir şekilde dünya görmüştür. Yani iktidarda o kadar bir süre kalacaksınız 13 sene ve girdiğimiz seçimde yine birinci olarak ve en yakın partinize yüzde 16'nın üzerinde fark atacaksınız. Bu Türkiye'de AK Parti'nin milletin partisi olduğu anlamında çok önemli bir destek. Tabii ki biz seçim sonuçlarını Pazar akşamından itibaren Genel Başkanımız, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu başkanlığında istişaremizi sürdürüyoruz. Milletimiz nasıl bu ana kadar tek başına iktidara bizi desteklediyse şu almış olduğumuz oy sonucu da yine bizim başımızın üstündedir. Millet iradesi her şeyin üzerindedir. Sandıktan çıkan sonuç hepimiz için saygı duyulacak bir sonuçtur. Biz asla milletimize küsmeyiz ve asla milletimize kırgınlık olmaz. Çünkü biz milletin kurduğu, desteklediği bir partiyiz." - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Şimşek: 'Çok Açık ve Net AK Parti Birinci Olmuştur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ergün. Bizler: Sizin kibilerin. Allah. Belasini. Versiin. Umarim ki. Surum. Surum surunesiniz. Allah sizlerin. Güldurmesin. Sizin. Suriyede. Yaptiginiz. Politika yüzbinlerce. Muzlum insani. Oldurdunuz. 0 0 Yanıtla

Advertisement