Bakan Şimşek Hakim '3 Çocuk' Dedi - Son Dakika
Güncel

Bakan Şimşek Hakim '3 Çocuk' Dedi

Bakan Şimşek Hakim \'3 Çocuk\' Dedi

Batman'da yeğeni Ömer Faruk Şimşek'in nikah şahitliğini yapan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, genç çifte 3 çocuk yapmaları tavsiyesinde bulundu.

09.06.2013 12:21  Güncelleme: 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da yeğeni Ömer Faruk Şimşek'in nikah şahitliğini yapan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, genç çifte 3 çocuk yapmaları tavsiyesinde bulundu. Halk oyunları ekibi ile birlikte halay çeken Şimşek ve eşinin başından aşağıya dolarlar atıldı.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ağabeyi Selahattin Şimşek'in İzmir'in Dikili İlçesi'nde Hakim olarak görev yapan oğlu Ömer Faruk Şimşek'in Batman'da yapılan düğün törenine katıldı. Salon Elit'te yapılan düğün törenine Batman Valisi Yılmaz Arslan, Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Emre Ejder ve çok sayıda davetli katıldı. Düğün törenine eşi Esra Şimşek ile birlikte katılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yeğeni Ömer Faruk Şimşek'in nikah şahitliğini yaptı.

BAŞBAKANIN '3 ÇOCUK' TAVSİYESİNİ HATIRLATTI

Bakan Şimşek, nikahın kıyılmasının ardından genç çifte mutluluklar dilerken, üç çocuk tavsiyesinde de bulundu. Şimşek, "Başbakanımızın tavsiyesini sizlere hatırlatıyorum. Üç çocuk yapın. Allah sizlere hayırlı evlatlar versin. İki cihanda da Şimşek çiftine saadetler diliyorum. Evlilik cüzdanını da gelinimize veriyorum" dedi.

BAŞINDAN AŞAĞI DOLARLAR ATILDI

Nikah töreninin ardından Batman halk oyunu ekibiyle halay çeken Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve eşi Esra Şimşek'in üzerine İkiköprü Belde Belediye Başkanı Ali Kıyanç tarafından dolarlar atıldı. Bakan Şimşek'in daveti üzerine İstanbul'dan Batman'a gelen 40 kişilik işadamı heyeti de düğün törenini ilgiyle izledi. İzmir'in Dikili İlçesi Hakimi Ömer Faruk Şimşek ile eğitimci Esra Tekin'in düğünü geç saatlere kadar sürdü. - Batman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Şimşek Hakim '3 Çocuk' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement