Bakan Soylu: Kılıçdaroğlu, Koltuğunu Korumak İstiyor - Son Dakika
Güncel

Bakan Soylu: Kılıçdaroğlu, Koltuğunu Korumak İstiyor

Bakan Soylu: Kılıçdaroğlu, Koltuğunu Korumak İstiyor

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'un Beşikdüzü İlçesi'nde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na eleştiriler yöneltti, "Koltuğunu korumak istiyor" dedi.

08.03.2017 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'un Beşikdüzü İlçesi'nde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na eleştiriler yöneltti, "Koltuğunu korumak istiyor" dedi.

Sabah saatlerinde uçakla Trabzon'a gelen Bakan Süleyman Soylu, parti otobüsüyle Beşikdüzü ilçesine geçti, çay bahçesinin kapalı alanında sivil toplum kuruluşu üyeleri, muhtarlar ve partililerle bir araya geldi. İlgiyle karşılanan Bakan Soylu, kapalı alanında yaşanan aşırı yoğunluk nedeniyle salondan çıktı, Çakmak Cami önünde acilen hazırlanan alanda parti otobüsünün üzerinden vatandaşlara hitap etti.

Konuşmasında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne değinen ve kadınların ailenin temel direği olduğunu ifade eden Bakan Soylu, "Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü özellikle tebrik ediyorum. Kolay değil. Biz kendi memleketimizden biliyoruz. Kimisi fındık toplar, kimisi çay kırar, kimisi esnaflık yapar, kimisi de evladı bu ülkeye faydalı ve yararlı olsun, iyi bir insan olsun diye elinden gelen gayreti gösterir. Bizim ailemizin temel direği kadındır" dedi.

Konuşmasında daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na eleştiriler yönelten Soylu, "Kılıçdaroğlu son günlerde bir şaşkınlık içerisinde. Koltuğunu korumak istiyor adam" dedi.

- Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Soylu: Kılıçdaroğlu, Koltuğunu Korumak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement