Bakan Topçu: İradenizi Tek Başına İktidara Yansıtın - Son Dakika
Güncel

Bakan Topçu: İradenizi Tek Başına İktidara Yansıtın

Bakan Topçu: İradenizi Tek Başına İktidara Yansıtın

İlk ziyaretini baba topraklarına yapan seçim hükümetinin Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, "1 Kasım seçimlerinde iradenizi tek başına bir iktidara yansıtın." dedi.

04.09.2015 14:28  Güncelleme: 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Kars'ta hemşehrilerine tavsiyelerde bulunurken "Vuracaksanız vurun. Kulak çekecekseniz çekin. Ne yapacaksanız yapın. Ama şu etrafımız ateş çemberi iken, şu bölücü terörle verilen mücadele noktasında mutlaka iradenizi tek başına bir iktidara yansıtın." dedi.

İLK ZİYARETİNİ BABA TOPRAKLARINA YAPTI

İlk yurt içi gezisini Ardahan'a yapmak için hava yolu ile Kars'a gelen Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu'yu Harakani Havalimanı'nda Vali Günay Özdemir, Belediye Başkanı AK Partili Murtaza Karaçanta karşıladı. Valilik makamına geçen Bakan Topçu'ya Vali Özdemir tarafından turizm ve kültür alanında yapılan çalışmalar anlatıldı. Kars madalyası verilen Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, "İlk ziyaretimi baba topraklarıma yapmaktan dolayı çok memnunum. Ben bir misyonu temsil eden ve Anayasa gereği kurulmuş bir hükümette yer alan bir bağımsız bakanım. Bu hükümetin siyasi bir resmi yoktur." diye konuştu.

"BU SAVAŞIN ADI..."

Başbakan'dan söz ederken yanlışlıkla önce 'Anavatan Partisi' diyen Bakan Topçu daha sonra AK Parti dedikten sonra terör örgütü PKK ile süren savaşı değerlendirdi. Yalçın Topçu, "Bu savaşın adı Kürdü'nün, Türkmen'inin arkasında yedi düvel tarafından 40 yıldır beslenenin bölücü teröre karşıdır. Kürdün de Türkmenin de düşmanı bölücü terör örgütü ve onun arkasındaki güçlerdir." dedi.

"İRADENİZİ TEK BAŞINA İKTİDARA YANSITIN"

1 Kasım'da yapılacak seçimlerde sandıktan milletin iradesinin çıkacağına işaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, seçimlerle ilgili şu önerilerde bulundu: "Geçmişinde bir misyonu olan geçmiş bir siyasetçi olarak ve bu kabinenin bir bağımsız bakanı olarak milletime, hemşehrilerime tavsiyem şudur: Tek başına iktidarı mutlaka gerçekleştirin. Çekingelerinizi, eleştirilerinizi mutlaka yapın. Vuracaksanız vurun. Kulak çekecekseniz çekin. Ne yapacaksanız yapın. Ama şu etrafımız ateş çemberi iken, şu bölücü terörle verilen mücadele noktasında mutlaka iradenizi tek başına bir iktidara yansıtın. Söyleyeceklerim bu kadar."

"O GAZETECİLER BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Kars ve Ardahan gezisi için birlikte gelen medya mensuplarıyla ilgili Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Seyyid Müçteba Erdem'e "O gazeteciler benim için çok önemli. Onlara araç ayarlayın, onlar bana emanet." diye uyarıda bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Topçu: İradenizi Tek Başına İktidara Yansıtın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • Bucalı: Topçu harbi patatesmişsin 65 5 Yanıtla
  • CİNOBİLİ: YAKIŞIR YALÇIN REİS.. 19 26 Yanıtla
  • SIVASLI: MHP'ye oy istemiş 3 22 Yanıtla
  • hakikat : mhp ye oy vermeyecektim ama bunları gördükçe bahceli bile daha sevimli geliyor insana bu kadar mı cigersizler bunlar inanın aklım almıyor. yazıklar olsun topcu sana 15 8 Yanıtla
  • isra: 2 ay kral olucan ondan sonra realkarnasyon 10 9 Yanıtla
  • Vay: Yalaka herif 15 3 Yanıtla
  • gara: Yaa reis yaa bunu niye bakan yaptın yaa.. oyum M H P ye 9 8 Yanıtla
  • Osmanlı: Tüm yalakalar toplanmış tüm dönekler toplanmış 11 5 Yanıtla
  • 1000 göllü musa: Mhp büyük birliklen birleşmeli ... 7 7 Yanıtla
  • kawa: GÖRMEMİŞİN BAKANI OLMUŞ 10 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Muğla'da Romantik Evlilik Teklifi
    12:40 Muğla'da Romantik Evlilik Teklifi

    Muhsin Emir ve Buse Demirci, Datça Kumluk Plajında meşaleler eşliğinde sürpriz evlilik teklifi yaparak bir buçuk yıllık arkadaşlıklarını resmiyete döktü. Buse Demirci, erkek arkadaşının sürpriz teklifine şaşkınlıkla karşılık verirken, Muhsin Emir ise Buse'nin hayatını değiştirdiğini ve en güzel kadını bulduğunu söyledi.

  • Zonguldak'ta Mali Müşavirlere Enflasyon Düzeltmesi İçin Ücret Ödenmeli
    12:40 Zonguldak'ta Mali Müşavirlere Enflasyon Düzeltmesi İçin Ücret Ödenmeli

    Zonguldak Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hasan Kahveci, mali tablolara uygulanacak olan enflasyon düzeltmesi işlemleri için ücret ödenmesi gerektiği tavsiyesinde bulundu. Kahveci, bu işlemlerin mali müşavirlere ek iş yükü getirdiğini ve emeklerinin karşılığını almaları gerektiğini belirtti.

  • Danimarka'da 17. yüzyıldan kalma tarihi borsa binası alevlere teslim oldu
    12:39 Danimarka'da 17. yüzyıldan kalma tarihi borsa binası alevlere teslim oldu

    Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da bulunan 17. yüzyıldan kalma tarihi borsa binasında çıkan yangın sonucunda binanın simge kulesi yıkıldı. Yangın sırasında binadaki tarihi tabloları kurtarmaya çalışan insanlar, yangının Notre-Dame Katedrali yangınına benzediğini ifade etti.


Advertisement