Bakan Tüfenkci Nikah Şahitliği Yaptı - Son Dakika
Politika

Bakan Tüfenkci Nikah Şahitliği Yaptı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Malatya Gençlik Kolları Başkanı Enis Aydoğan'ın nikah şahitliğini yaptı.

15.08.2016 00:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Malatya Gençlik Kolları Başkanı Enis Aydoğan'ın nikah şahitliğini yaptı.

Bakan Tüfenkci, AK Parti Malatya Gençlik Kolları Başkanı Aydoğan ile Zeynep Beyza Doğru'nun Malatya'daki bir düğün salonunda gerçekleştirilen nikah törenine katıldı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın kıydığı nikahta, çiftin şahitliklerini Bakan Tüfenkci'nin yanı sıra Malatya Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat yaptı.

Bülent Tüfenkci, burada yaptığı konuşmada, çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, önemli bir günde çiftin nikahına şahitlik ettiklerini söyledi.

"Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir kısım arkadaşlarıyla kurduğu AK Parti'nin 15. yaşını Ankara'da kutladıklarını belirten Tüfenkci, şöyle devam etti:

"Gerçekten Türkiye tarihinde 15 yaşını çeşitli kumpaslara, darbe girişimlere rağmen dimdik ayakta durarak bugünlere gelen AK Parti 15. yaşını kutladı. Çeşitli fırtınalardan, rüzgarlardan, çalkantılardan geçti ama hiçbir zaman yılmayan, dimdik duran liderinin arkasında yürüyüşüne devam etti, Bundan sonra da nice yıllara milletimizle beraber yürüyeceğiz. Tıpkı bu liderin arkasında yürüyen Enis, Beyza kardeşim gibi. Onlar da fırtınalar kopsa rüzgarlar olsa bu evliliği dimdik ayakta tutacaklarına inanıyorum. İnşallah bu evlilikten hayırlı nesiller olacak. Bu evlatları yetiştiren aileleri tebrik ediyorum. İnşallah bu aileden doğacak nesiller bu millete hayırlı hizmetler yapmaya devam eder. Çiftimize mutluluklar diliyorum."

Bakan Tüfenkci Nikah Şahitliği Yaptı
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Bakan Tüfenkci Nikah Şahitliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi
    06:19 İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi

    İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği saldırı, analistler tarafından İran lehine bir beraberlik olarak tanımlandı. İsrail'in yüksek alarm durumu ilan etmesi ve Batı'nın İsrail'e desteğini yeniden göstermesi dikkat çekti. Ancak saldırının İran'ın zayıflığını ortaya çıkardığı ve İsrail'in güç dinamiklerini tanımakta başarısız olduğu belirtildi. İsrail'in saldırılardan kazanç sağladığı ancak stratejik bir kayıp yaşadığı ifade edildi.

  • İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'
    04:04 İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'

    İran ile İsrail arasındaki ilişkilerin tarihi ve gerginliklerin sebepleri, İran'ın Filistin davasına destek vermesi, İsrail'in İran'a yönelik düşmanlık, İki ülke arasındaki 'örtülü savaş'ın detayları ve son gelişmeler.


Advertisement