Bakan Tüfenkci'nin Eşi Esra Tüfenkci, Şehit Ailelerini ve Demokrasi Gazisini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Bakan Tüfenkci'nin Eşi Esra Tüfenkci, Şehit Ailelerini ve Demokrasi Gazisini Ziyaret Etti

Bakan Tüfenkci\'nin Eşi Esra Tüfenkci, Şehit Ailelerini ve Demokrasi Gazisini Ziyaret Etti

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin eşi Esra Tüfenkci ve Vali Mustafa Toprak’ın eşi Av. Selime Toprak, Malatya’da şehit ailelerini ve demokrasi gazisini ziyaret ettiler.

06.11.2016 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin eşi Esra Tüfenkci ve Vali Mustafa Toprak'ın eşi Av. Selime Toprak, Malatya'da şehit ailelerini ve demokrasi gazisini ziyaret ettiler.

İlk olarak 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yaralanarak dört gün sonra şehit olan Engin Tilbeç' in babasına ve annesine taziyelerini ileterek başsağlığı dileyen Esra Tüfenkci ve Selime Toprak, şehidin babası Murat Tilbeç'in bacaklarındaki rahatsızlık nedeniyle hasta olması dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini de ilettiler.

Daha sonra 23 Ağustos 2016 tarihinde PKK'lı teröristlerce girilen çatışmada şehit olan Piyade Üsteğmen Orhan Ünsal'ın ailesini ziyaret eden Tüfenkci ve Toprak burada başsağlığı dileklerini ileterek şehidin yeğeni küçük bebekle de yakından ilgilendiler.

Bayan Tüfenkci ve Toprak daha sonra Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 29 Ağustos 2016 tarihinde meydana gelen silahlı kavgaya müdahale ettiği sırada şehit olan polis memuru Ramazan Yılmaz'ın baba evini de ziyaret ettiler. Şehidin ailesi ile görüşüp sorun ve talepleri olup olmadığı konusunda da bilgiler alan Tüfenkci ve Toprak, aileye her zaman için yanlarında olduklarını ifade ettiler.

15 Temmuz'da hain darbe girişimi sırasında 2. Ordu Komutanlığı önünde vurularak yaralanan ve gördüğü uzun tedavi sonucu iyileşerek sağlığına kavuşan Enes Gün ve ailesini ziyaret eden Tüfenkci ve Toprak geçmiş olsun dileklerini iletti. Demokrasi gazisi Gün'ün ailesi ise, "Evlatsız yaşarız ama vatansız yaşayamayız" diyerek ziyaretten dolayı teşekkür etti. Bayan Tüfenkci, Enes Gün ve yaptıkları ile gurur duyduklarını ifade ederek, "Bu ziyarette de gördük ki bunda ne kadar haklıymışız ve böyle bir evladı yetiştiren bir annenin bu sözleri ile de bizler de birer anne olarak ayrıca gazimizin annesi ile gururlandık" diye konuştu.

Tüfenkci ve Toprak son olarak geçtiğimiz ay Şemdinli'de teröristlerin yol kontrolü sırasında patlattıkları bombayla şehit olan Jandarma Komando Er Eyüp Hacıoğlu'nun baba evini ziyaret etti. Burada da aileye başsağlığı ve taziyelerini ilettiler. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Tüfenkci'nin Eşi Esra Tüfenkci, Şehit Ailelerini ve Demokrasi Gazisini Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement