Bakan Tüfenkci ve Kılıç'tan İnönü Üniversitesi Rektörüne Ziyaret - Son Dakika
Politika

Bakan Tüfenkci ve Kılıç'tan İnönü Üniversitesi Rektörüne Ziyaret

Bakan Tüfenkci ve Kılıç\'tan İnönü Üniversitesi Rektörüne Ziyaret

Çeşitli toplantılara katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı ziyaret etti.

27.11.2016 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çeşitli toplantılara katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya'ya gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ı ziyaret etti.

Bakan Kılıç ve Tüfenkci'ye Rektörlük ziyaretinde Malatya Valisi Mustafa Toprak, Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt İlçe Belediye Başkanı H. Uğur Polat ve Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük eşlik etti. Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, üniversitede yapılan çalışmalar hakkında iki bakana bilgi verdi. Ziyaret sonunda Rektör Kızılay, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a ziyaret anısına porselen vazo ve tabak hediye etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Tüfenkci ve Kılıç'tan İnönü Üniversitesi Rektörüne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement